Com s'utilitza una reunió Zoom per enregistrar un convidat remot al podcast en pistes independents

Ús de Zoom per a podcasting

No puc dir-vos totes les eines que he utilitzat o subscrit anteriorment per gravar entrevistes de podcast de forma remota, i he tingut problemes amb totes. Tant se valia com fos de bona la meva connectivitat o la qualitat del maquinari ... els problemes de connectivitat intermitents i la qualitat de l’àudio gairebé sempre em feien llançar el podcast.

L'última eina decent que vaig fer servir va ser Skype, però l'adopció de l'aplicació no estava generalitzada, de manera que els meus convidats gairebé sempre tenien problemes per descarregar i registrar-se a Skype. A més, en aquell moment vaig haver d’utilitzar un comprat complement per Skype per gravar i exportar cada pista.

Zoom: el company de podcast perfecte

Un company meu em preguntava com vaig gravar convidats remots l’altre dia i li vaig fer saber que feia servir zoomprogramari de reunions. Va quedar impressionat quan li vaig dir per què ... una opció de Zoom us permet exportar cada visitant com la seva pròpia pista d'àudio. Només cal anar a Configuració> Gravació i trobareu l'opció:

Configuració del zoom per gravar un fitxer d'àudio independent per a cada participant.

Quan gravo una entrevista, sempre deso l’àudio a l’ordinador local. Un cop finalitzada l’entrevista, Zoom exporta l’àudio al directori de gravació local. Quan obriu la carpeta de destinació, trobareu que cada pista es troba en una carpeta que s’anomena bé i, a continuació, s’inclou la pista de cada participant:

directori de gravació de zoom 1

Això em permet importar ràpidament cadascuna de les pistes d'àudio a Garageband, fer les edicions necessàries per eliminar la tos o els errors de la pista que necessito, afegir les meves intros i altres i, a continuació, exportar-les al meu amfitrió de podcasts.

Zoom vídeo

També us recomanaria mantenir el vostre feed de vídeo durant un podcast. Mentre parlo amb el meu convidat, crec que els senyals de vídeo que prenem els uns dels altres aporten molta personalitat a la conversa. A més, si algun dia volgués publicar les pistes de vídeo dels meus podcasts, també els tindria.

Ara com ara, mantenir el meu podcast és prou feina, però!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.