Una xarxa social per a veterans de la Marina dels EUA!

Veterinaris de la MarinaFa uns anys, vaig comprar el domini NavyVets.com. No vaig tenir temps per treballar realment en la construcció d’un lloc, així que vaig posar el domini a sobre Sedo.com per veure si hi havia interès i per obtenir una mica de dòlars publicitaris. Poc bàsicament no vol dir res ... durant els milers de visites de cada mes, probablement només rebia un cèntim aquí i allà.

Amb les xarxes socials en augment, vaig començar a provar diferents paquets de xarxes socials que podia instal·lar al lloc. Vaig carregar Elgg però no va ser el paquet més fàcil de personalitzar i treballar.

En aquell moment, vaig començar a treballar en un logotip per al lloc. Bàsicament vaig agafar l’emblema USN i, amb Illustrator, vaig separar totes les capes i vaig afegir alguna dimensió.

Fa uns dies, vaig començar a fer una ullada Ning. La primera vegada que vaig veure Ning fa uns anys va ser la primera Mashup Camp. Era molt intrigant ... un programari que us permetia escriure codi personalitzat a la part superior de la seva plataforma ... no realment un complement, sinó molt més robust.

Ning ha creat una fantàstica xarxa social fàcil d’obrir des de la caixa de seguretat. De fet, em va costar molt més temps crear el logotip del que vaig trigar a posar en marxa la xarxa social.

Vaig optar per algunes opcions ala carta de primera categoria: domini privat, publicitat pròpia i eliminació de tots els Ning Bling. Crec que té bon aspecte! Ara només necessito trobar alguns veterinaris més que estiguin interessats. Crec que és una història força maca: a Xarxa social Veterans de la Marina... propietat i explotació d'un veterà de la Marina!

9 Comentaris

 1. 1
 2. 3

  M'alegro de veure que heu començat alguna cosa amb el domini (un domini tan fantàstic!). Fa poc que faig servir Ning amb IndyLance i fins ara ha anat força bé. No m'he enganxat gaire amb cap funció avançada, però és estrany poder veure part del vostre codi en un servei gratuït allotjat.

  No he tingut temps de mirar l'API de Ning o les possibilitats amb l'Open Social de Google. Ah, la meva llista interminable de tasques pendents.

 3. 5
 4. 7
 5. 8
 6. 9

  Ho sento haver sentit que tens problemes amb Elgg, m'interessaria saber exactament on t'ha costat configurar exactament. Les coses estan canviant ràpidament amb Elgg, per exemple, la propera versió, que s'esperarà al desembre, inclourà un instal·lador millorat. A més, la comunitat de desenvolupadors d'Elgg és vibrant amb moltes persones disposades a ajudar. Per tant, si alguna vegada trobeu la necessitat d'oferir als vostres membres un nivell més alt de control de privadesa, o comenceu a sentir-vos incòmode perquè una empresa gestioni totes les vostres dades, us convidem a passar-vos de nou a Elgg.org 😉

  Molta sort amb aquest projecte!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.