Escriure no xupa, només requereix pràctica

artistes

La dona del meu millor amic, Wendy Russell, és productor i escriptor de televisió. Va acollir una sèrie d’èxit a HGTV anomenada She’s Crafty. Hem estat bons amics des de fa gairebé 20 anys i, al llarg dels anys, tinc por del seu talent creatiu i de la seva empenta.

Personalment, no em penso com a creatiu ni com a escriptor. Però cada dia em trobo amb solucions úniques i em dedico temps a escriure una publicació al bloc. Tot i que sóc un autor publicat, encara no penso en mi mateix com a escriptor. Potser són les meves faltes d’ortografia i els errors gramaticals els que em condueixen al pensament.

Gairebé cada dia veig aquest anunci publicat a Facebook i em molesta cada vegada que el veig.

escriure-xucla-dur

No ho crec l’escriptura és una merda, ni crec escriure és dur. El que he après durant l’última dècada és que escriure requereix simplement dedicació i pràctica.

No em motiva massa activitats, però escriure és una d’aquestes coses que em mantenen despert a la nit. Quan no tinc cap publicació al bloc, literalment tinc dificultats per centrar-me en les meves altres prioritats. Moltes vegades, treballaré un dia sencer en diverses publicacions per poder centrar-me en altres treballs durant els propers dies.

els-artistes-camíWendy is escriptora, així que li vaig preguntar com li costava escriure de vegades. Va dir que abans era difícil fins que va llegir el llibre El camí de l’artista. Wendy va dir que el llibre de Julia Cameron va tenir un gran impacte en la seva escriptura i en la seva carrera. Tant és així que, anys més tard, Wendy va fer un taller amb la senyora Cameron i li va donar les gràcies en persona.

Amazon: Amb el principi bàsic que l’expressió creativa és la direcció natural de la vida, Julia Cameron i Mark Bryan us condueixen a través d’un complet programa de dotze setmanes per recuperar la vostra creativitat a partir de diversos blocs, incloses les creences limitants, la por, l’autosabotatge, la gelosia , culpabilitat, addiccions i altres forces inhibidores, substituint-les per confiança artística i productivitat.

Julia Cameron creu que tothom és creatiu i tothom té la capacitat d’escriure. Després d’una dècada d’escriure, crec el mateix. Escriure no és difícil ja. I escriure no fa cap mena. Si voleu ser un gran venedor, crec que heu de ser un gran escriptor. Potser The Artist's Way és un programa per a vosaltres (aquest és el meu enllaç d’afiliació inclòs).

3 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Simplement no puc estar d'acord amb tu. He fet tantes coses a la meva vida; L'orquestració i la composició, l'art visual, la poesia, la gestió i l'escriptura en prosa ha estat el més difícil per a mi. Un dels motius principals és quan treballes amb un editor o altres escriptors on les teves paraules estan, bé, editades, l'originalitat es desfà en l'edició.

  He utilitzat més de 500 paraules durant molt més temps i amb molta més concentració que fins i tot per encertar una peça de música, poema o art visual. I he tingut molta més formació com a escriptor, eh, potser aquest és el problema.
  Aconseguir escriure bé ha estat el més difícil de la meva vida.

 3. 3

  No m'importa el que digui en Rob Kennedy, estic totalment d'acord amb tu. Perquè sense llegir un llibre no és possible recollir coneixements i convertir-se en un bon escriptor. Gràcies pel teu post ideal

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.