WordPress: Còpia de seguretat i restauració a un altre servidor

reparacióAquesta setmana, quan el meu lloc va ser atacat per robots de correu brossa amb comentaris (sembla ciència ficció, eh?), Em vaig veure obligat a reiniciar el servidor força vegades abans de frustrar l'atac. De fet, crec que d'alguna manera vaig corrompre la base de dades o un fitxer de WordPress perquè després de l'esdeveniment, el lloc no duraria més d'unes hores aproximadament sense baixar.

Vaig aprofitar l'oportunitat per traslladar el meu lloc a un compte nou al compte de distribuïdor a Jumpline.comimatge 2260935 1169332. He estat extasiat amb Jumpline al llarg dels anys. Allotjo prop de 30 llocs web i gairebé mai no em truquen els clients que m’allotgen (tret que necessitin ajuda). El servei és notable i el seu equip de suport és fantàstic.

Els seus tècnics d'assistència eren en realitat els nois que van identificar que eren alguns robots de correu brossa els que mataven el meu lloc (Gràcies!). En passar al nou compte, aquest lloc es posa a la darrera versió de PHP / MySQL i té una aplicació de correu web Ajax molt agradable.

El que no em vaig adonar és del dolor increïble que provava de fer netejar instal·lació de WordPress. Molts dels connectors que hi ha afegeixen camps i taules a la vostra base de dades de WordPress. Estic avaluant constantment amb connectors, de manera que la meva base de dades va ser un desastre. Executar una còpia de seguretat de WordPress o una base de dades i restaurar-la al nou compte probablement només aniria a moure els problemes. Com a mínim, hi tiraria un munt de camps i taules addicionals. M'agradaria veure futures versions de les modificacions de la base de dades de mandats de WordPress quan desactivo un connector perquè la brossa no quedi com a mínim.

Fins i tot he vist alguns connectors addicionals que permetrien publicar el vostre bloc de WordPress a XML per tornar a importar-los, però després perdeu moltes dades. Dotze hores després (vaig dormir) i crec que realment he completat el trasllat del compte i de totes les dades aplicables. Va ser una mica un malson, però això és el que vaig fer:

 1. Es va fer una còpia de seguretat del lloc i de la base de dades originals.
 2. S'ha instal·lat WordPress des de zero al nou compte.
 3. S'han instal·lat els nous connectors de WordPress des de zero al nou compte.
 4. Establiu totes les opcions del complement i la configuració del lloc.
 5. Va fer una comparació de taules de cada taula de la base de dades d'origen i de la base de dades de destinació.
 6. S'han suprimit tots els camps de la base de dades d'origen que no existien a la base de dades de destinació.
 7. Es van buidar totes les taules de la base de dades de destinació (eliminant-se de les publicacions de prova estàndard de WP.
 8. Es va fer una exportació de cada taula sense deixar anar i recrear. Això escriurà els registres a la nova base de dades amb les mateixes claus perquè cap de les relacions es trenqui.
 9. He copiat la carpeta wp-content \ upload del compte d'origen al compte de destinació. Des que també vaig canviar el nom de domini, es van mantenir totes les referències d’imatges.
 10. Vaig dirigir el bloc i el vaig provar. Vaig haver de netejar alguns enllaços permanents de pàgina, no sé per què, però després estaven bé.

És interessant que WordPress tingui incorporades les importacions per a plataformes de blocs competitives, però no hi ha cap importació per executar una importació de WordPress a WordPress que deixi de banda les modificacions dels connectors.

Això ho va fer pràcticament. És possible que noteu que n’estic executant un de nou tema. Simplement tenia massa problemes petits amb el tema beta que estava executant. He fet una àmplia personalització d'aquest tema, però crec que gairebé el tinc on vull.

La meva única queixa sobre el tema és que el autor no he implementat un peu de pàgina comú al llarg del tema que es trobava a sobre de l'etiqueta inferior> cos>, de manera que vaig haver d'introduir manualment el meu script de Google Analytics a tot arreu. Podria haver creat un peu de pàgina personalitzat i fer-hi referència, però crec que més tard m’hauria confós ja que l’autor del tema va utilitzar el nom de peu de pàgina en tot. És un tema molt maco, però!

Suposo que ara tinc una còpia de seguretat! Ara he de començar a treballar!

3 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Només un pensament…
  Sempre faig còpies de seguretat i restauro solucions, la vostra publicació em va cridar l’atenció.
  Fer servir l’exportació incorporada i la importació incorporada a 2.1, era un somni. Vaig tenir un problema amb els gràfics mostrats.
  Estic a punt d’esborrar i reiniciar el bloc de proves, però aquesta vegada editaré el fitxer XML per reflectir la nova ubicació de les imatges.

 3. 3

  Jo també vaig tenir la bona experiència de reconstruir el meu lloc de WordPress des de zero. Tot va anar força bé, ja que estava segur de fer còpies de seguretat de tot mitjançant diversos mitjans.

  Els principals problemes que vaig trobar van ser que es van perdre les assignacions de publicacions de la meva categoria a causa de la importació mitjançant el fitxer XML. A més, algunes publicacions no s'han restaurat completament. Sembla que es va deure a alguns problemes amb l’ús de cometes simples als paràgrafs. Per alguna raó, el fitxer de còpia de seguretat no va escapar adequadament de les cometes i WordPress va pensar que havia arribat al final d’una publicació.

  Bé, va trigar una mica de temps, però vaig poder treure aquesta informació del fitxer .SQL de la qual vaig fer una còpia de seguretat abans de suprimir la base de dades.

  Gràcies per compartir les vostres experiències.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.