Content Màrqueting

Per què blogueu?

BlocM’agrada buscar i transmetre informació. Tinc multitud de familiars, amics, companys de feina i clients que demanen la meva opinió i m’encanta donar-los-los. Malauradament, tinc més preguntes i més persones que necessiten ajuda, de manera que, de vegades, fins i tot la meva família s’enfada per no respondre.

Però, això is en què sóc bo.

M’agrada escoltar.
M'agrada llegir.
M’agrada aprendre.
I, m’encanta compartir el que he après.

Compartir és encara més important quan m’equivoco. Ho agraeixo quan la gent em diu que estic fora del meu rocker. Avui m’he dedicat a un treball apassionat sobre els límits de les meves responsabilitats i la meva feina. La veritat és que era un tiff perquè odio els límits. No vull el meu equip i discuteixo sobre quina és la meva feina i quina és la seva feina. Només vull reunir un grup de caps per solucionar el maleït problema. Això és!

En èpoques d’estrès en una empresa, ens agrada reconduir les responsabilitats i els límits. No és curiós que quan comences una empresa que aquests límits no existeixin? Tothom només entra en joc perquè tots tenir a si volen sobreviure. Com mantenim aquest impuls a mesura que creixeu de 5 a 10 a 5,000 clients? Crec que és un dels secrets més ben guardats de les grans empreses. Per fer-ho amb processos, tràmits, assenyalar els dits ... només ho heu de fer! Per això em dedico als negocis i no a la política. Menysprea la política, sobretot la política empresarial.

Així que vaig cridar, i ells van cridar, i en vaig cridar alguns més i vaig sortir a la bomba. Després, ho vam aconseguir. Som un equip millor per això. M’agradaria que no passés mai? Absolutament no! Han d’entendre com em sento i qui sóc perquè puguem fer la feina bé. Els respecto molt més per no tirar enrere. I ara aprecio la seva perspectiva.

Vull tenir aquests debats amb tothom. Sóc una persona millor quan m'expresses. No diré que tinc raó o que t’equivoques ... cadascú té les seves pròpies perspectives i creences. Som millors com a equip per la nostra diversitat.

És per això que faig un bloc!

Puc llançar les meves idees a tothom que vulgui llegir-les. Ara tinc un parell de centenars de lectors al dia i cada pocs dies un d’ells em llança un comentari o una nota breu que em fa pensar sobre el que he escrit. Ahir, el líder d’una respectada empresa de SIG va transmetre dues paraules sobre la meva darrera entrada a Google Maps: "Bona implementació!". Em va fer el dia!

És per això que faig un bloc.

Tinc un grup de gent de confiança al meu voltant que faig rebotar idees constantment. Però no n’hi ha prou. Vull rebotar les meves idees de persones que no conec. Gent fora de la meva indústria, fora del meu país, fora de la meva raça, etc. Accepto la seva resposta. Realment ho faig! Som millors quan ens entenem. Res no ens pot aturar.

Llavors, per què blogueu?

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

3 Comentaris

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior