Per què faig un bloc?

Em va etiquetar Miracle Dawud, qui pregunta Per què faig un bloc? Aquest és un correu electrònic que he rebut d’un lector avui, es diu Dan:

Gràcies Doug

Això és tot ... per això bloc. Els correus electrònics i els comentaris d’aquest tipus em fan sentir molt bé compartint allò que he après. No etiquetaré ningú, però m'encantaria que tothom del meu blogroll respongués a això, especialment el meu darrer ... De Tony.

PD: jo contestat aquesta qüestió es va allargar l’estiu passat. Però avui, el missatge de correu electrònic que he rebut de Dan il·lustra per què blogueu molt millor que la meva explicació completa al juliol.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.