On és el contingut?

Aquesta nit he fet clic en un enllaç d’article i he acabat en aquest lloc. Hi ha alguna notícia en aquesta pàgina en algun lloc? (Hi ha ... ho he ressaltat en vermell). Això és absolutament ridícul! Qui vol llegir aquesta pàgina? Hi ha anuncis, intermitents, cotxes en moviment, immersions flotants ... absolutament ridícul. No m'estranya per què no vaig a aquests llocs. En realitat no puc trobar el contingut per llegir.

Això és un mal servei per al periodista que, òbviament, va dedicar una estona a un article (que no vaig llegir). Ni tan sols se m'acut un equivalent ... potser veure un programa de televisió de 3 minuts amb 27 minuts de publicitat.

Setmana empresarial

2 Comentaris

  1. 1

    Estic totalment d'acord Doug. Em fa preguntar-me quan veig un lloc com aquest si estan escrivint per diners publicitaris o lectors. Personalment, en un lloc com aquest, faig una missió NO fer clic en cap anunci.

    Com a blocaires, ens costa quantes coses "de luxe" incloure al nostre bloc. He començat una nova funció al meu bloc on al final de la setmana publico un resum de llocs web que han esmentat The Imus Show. La meva dona i la Liz com a bloc d'èxit pensen que és una mica avorrit i s'hauria d'ampliar una mica. Però odio desactivar la gent que només busca informació, no gràfics de luxe. No ajuda que no tingui un os creatiu al meu cos quan es tracta de coses artístiques.

    Seguiu amb les publicacions. M'encanta el teu blog.

  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.