On és el contingut?

Aquesta nit he fet clic en un enllaç d’article i he acabat en aquest lloc. Hi ha novetats en aquesta pàgina en algun lloc? (Hi ha ... ho he ressaltat en vermell). Això és absolutament ridícul. Qui vol llegir aquesta pàgina? Hi ha anuncis, intermitents, cotxes en moviment, immersions flotants ... absolutament ridícul. No m'estranya per què no vaig a aquests llocs. En realitat no puc trobar el contingut per llegir.

Això és un mal servei per al periodista que, evidentment, va dedicar una estona a un article (que no vaig llegir). Ni tan sols se m'acut un equivalent ... potser veure un programa de televisió de 3 minuts amb 27 minuts de publicitat.

Setmana empresarial

2 Comentaris

  1. 1

    Estic totalment d'acord Doug. Em fa preguntar-me quan veig un lloc així si escriu per publicitat o per a lectors. Personalment en un lloc com aquest, tinc com a missió NO fer clic en cap anunci.

    Com a bloggers, lluitem amb quantes coses "de luxe" incloure al nostre bloc. He començat una nova funció al meu bloc, on al final de la setmana publico un resum dels llocs web que han esmentat The Imus Show. La meva dona i Liz, com a Blog amb èxit, pensen que és una mica avorrit i que haurien de ser una mica estimulats. Però odio desactivar les persones que només busquen informació, no gràfics de luxe. No serveix de res que no tingui cap os creatiu en el meu cos pel que fa a coses artístiques.

    Segueix les publicacions. M'encanta el teu bloc.

  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.