Quan evolucionarà CAN-SPAM abans del correu electrònic?

L’FTC ha tancat darrerament bastants spammers. El correu brossa segueix sent un problema enorme, rebo centenars de missatges al dia. Podia filtrar els correus electrònics (abans utilitzava MailWasher) però vaig renunciar. Hi ha altres alternatives: utilitzar un servei SPAM que requereix que cada persona tingui autorització per enviar-me un correu electrònic, però m'agrada ser accessible.

Ara el problema s'estén. Tinc comentaris brossa i comentari de seguiment al meu bloc. Em connecto cada dia i hi ha de 5 a 10 missatges que Akismet no ha capturat. Cap culpa seva: el seu servei ha captat més de 4,000 comentaris de correu brossa al meu bloc.

Quan participarà la FTC amb altres tipus de correu brossa a part del correu electrònic? Crec que és una gran comparació ... Compro una botiga en un gran carrer amb molt de trànsit. Tan bon punt m’instal·lo i em trobi la botiga de correu brossa al carrer, volen aconseguir alguns dels meus clients. Així doncs, col·loquen cartells a l’aparador de la meva botiga anunciant la seva botiga. No em demanen permís, sinó que ho fan.

És com si algú penjés un pòster al meu aparador anunciant la seva botiga. Per què no és il·legal?

Al món real, seria capaç d’aturar-ho. Podria demanar a la persona que parés, que la policia li demanés que parés o, en última instància, podria demandar-la o presentar acusacions. Tanmateix, a Internet no ho puc fer. Conec l'adreça del SPAMMER ... Conec el seu domini (on viu). Com és que no el puc tancar? Em sembla que se'ns haurien de permetre les mateixes accions penals i civils que se'ns proporcionen si el meu aparador (bloc) hagués estat una adreça real.

És hora d’ampliar la legislació i posar una mica de tecnologia darrere d’aquestes lleis. Crec que les IP de SPAMMER s’han de bloquejar de forma contínua als servidors de noms de tot el món. Si la gent no pogués arribar-hi, s’aturaria.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.