Quan els psicòpates van a la feina

Serps en vestits: quan els psicòpates van a treballar

Molts dels meus amics i companys més propers saben que vaig tenir una experiència molt terrible deixant un empresari meu fa un temps. Algunes persones es poden preguntar per què la gent no pot seguir endavant després d’una cosa així. Quan aquest empresari és una organització molt gran, tendeix a tornar-ho a recordar. A menys que realment deixeu la ciutat, continueu escoltant la "paraula al carrer" sobre el que va passar després de marxar. Deixar la indústria no és una opció: això és el que faig per guanyar-me la vida.

Quan sou el tipus de persona que no separa la feina de casa i aboqueu tot el que teniu a la vostra feina, és difícil deixar enrere una situació com aquesta. Per als que hem marxat, estem tots d’acord amb el que va passar. Però algunes de les persones que van deixar tenen cicatrius tan profundes que ni tan sols suporten anar a dinar i parlar amb la resta de nosaltres. Imagineu-vos com de traumàtic ha de ser una situació per danyar una persona així.

Sóc un noi força feliç. M’encanta la meva feina i m’encanta el que faig. Però quan se’m recorda aquella època de la meva carrera, no puc deixar de preguntar-me per què el responsable encara hi és i encara fa mal. Desenes de grans persones han desaparegut, el departament que va guanyar premis anteriorment ara està en ruïnes i el rendiment de la companyia disminueix a causa d’això. Tot i així ... el responsable queda. Això és realment un misteri per a mi.

Ahir vaig recollir un llibre a Borders: Serps amb vestits, quan els psicòpates van a la feina. Vaig llegir el prefaci mentre esperava uns amics i vaig decidir comprar el llibre. Va ser realment per curiositat més que intentar explicar què m’havia passat. Realment no intentava ajuntar dos i dos. Però després vaig llegir això:

“No a tothom li agradava l’Helen, és clar, i alguns dels seus membres no confiaven en ella. Va tractar els col·legues menors amb menyspreu i una certa mesura de menyspreu, sovint desvirtuant les seves habilitats i competències. Tanmateix, per a aquells que va trobar útils per a la seva carrera va ser amable, atractiva i divertida. Tenia talent per presentar el seu bon costat als que sentia importants, tot negant, descomptant, descartant i desplaçant qualsevol persona que no estigués d'acord amb les seves decisions.

Helen es va desenvolupar la reputació d’explicar al personal corporatiu el que volia escoltar, dirigint les reunions amb l’equip executiu com si fossin produccions de Hollywood. Va insistir que els seus informes directes seguissin els guions acordats, ajornant-li qualsevol pregunta inesperada o difícil. Segons els seus companys, Helen era una mestra en la gestió de les impressions i va manipular amb èxit el seu cap, va intimidar els informes directes i va interpretar personalitats clau importants per a ella ".

Aquests dos paràgrafs em van enviar literalment calfreds per la columna vertebral. No estic segur que aquest llibre m’ajudi a perdonar i oblidar el que m’ha passat a mi i a moltes altres persones bones, però potser m’ajudarà a entendre-ho millor. Encara no tinc notícies dels líders de l’organització i de la corporació que eren els meus respectats col·legues; al contrari, no em permeten contactar amb ells.

Potser poden recollir aquest llibre, llegir-lo i posar-ne dos i dos junts. Sens dubte, arribaran al mateix coneixement que ara.

És possible que estiguin treballant amb un psicòpata.

Demaneu serps amb vestits a Amazon

2 Comentaris

 1. 1

  Publicació interessant, per sort encara no m’ha passat res tan dolent!
  Alguna vegada heu llegit sobre el concepte d '"harmonia artificial" ..
  En algunes empreses els problemes no s’enfronten ens entenem perquè hem de guanyar-nos una crosta. Per tant, en entorns socials ni tan sols parlaríeu amb una persona en concret, però a la feina estareu obligats. Només pensar en veu alta, però suprimir-ho durant llargs períodes de temps, pot provocar tendències psicopàtiques.

  • 2

   Com a altra víctima d’una sortida horrible, sento molt la simpatia de la situació de Doug i puc apreciar el temps que triga a curar-se. Jo també segueixo aquí xafardejant el que va passar des que vaig marxar i, tot i que els records s’han esvaït, mai superaré completament el dany que m’ha fet (per a aquells que no l’han viscut, teniu la sort de ser víctima de treballar forats, ja siguin companys de feina poc fiables o en posicions més altes, sembla que hagin estat violats, robats, colpejats i deixats per mort). Un recurs és dir "la seva pèrdua" i "em sap greu". També crec que "els idiotes que van fer la meva vida tan insuportable durant tots aquells anys han de tenir problemes de confiança en si mateixos per treballar tan dur per fer que la vida d'un col·laborador positiu sigui tan infernal" Tots aquests pensaments m'han ajudat a curar ... potser també us ajudarien, Doug.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.