Quan es va refrescar Old Spice?

Old SpiceEl meu fill i jo vam haver de córrer a la botiga aquesta nit per buscar un desodorant. No érem pudents ni res ... només va començar a esgotar-se i, per tant, em va robar el desodorant. Així que arribem a la secció de desodorants del Kmart local i comença a recollir Old Spice. Especia Vella? Recordo Old Spice fa 30 anys. Això vol dir que ara és Older Spice, oi? Suposo que no. Potser amb l’envelliment ha millorat.

Li dic que compri un bon Mennon o Right Guard. Ell diu que no. Vol Old Spice.

Li dic que no vull que la meva casa sigui apestosa com l'adolescent i Old Spice.

S’agafa a la vella espècia amb un control de la mort.

Li compro la Old Spice.

Vell vídeo de les espèciesQuan es va posar Old Spice cool? Què diables va passar? Un dia, junten sabó en una corda de paquets de Nadal i l'endemà tenen un lloc web increïble anomenat Quan està calenta (o ... amb l'humor de les URL, potser és ... "Quan va disparar"). barregeu els vostres propis ritmes i vídeos al lloc amb alguns dels clips de dolços per a ulls que tenen allà. Aquí teniu el meu vídeo.

Old Spice ... eh ... És possible que "OS" hagi trobat el secret per convertir-se en fresc: no fa pudor, mostra una dona sexy. Ara sé per què va escollir el meu fill.

Bona sort amb això, Bill! Vaig anar amb el Right Guard XTREME.

Tenen skateboarders ... woohoo.

3 Comentaris

  1. 1

    Home! M’has creat el dia, el meu pare sempre portava espècies velles i a mi m’agradava l’olor tot i que mai l’utilitzava perquè no era fresca, com els mitjons blancs. Vull alguns ara i quina manera de començar un dia amb un màrqueting fantàstic. El viedo és calent, espero que no m’esquitxi massa.

  2. 2
  3. 3

    Una de les coses que més m’agrada de la tecnologia és la de donar eines per al treball creatiu a persones “normals”. En aquest cas, qualsevol persona pot editar una pel·lícula. Aquesta experiència fa que qualsevol sigui més agraït del que fa un editor. (I divertit, també).

    Pel que fa a Old Spice, mai no m’ha agradat, però en aquells dies presentava un envàs marró fosc. Avorrit i tan poc fred. (De nou, els adolescents d’aquí ara corren, mostrant amb orgull la marca de la roba interior. Els temps canvien. La vida és divertida.)

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.