Què hi ha al nom d'un bloc?

Nom del bloc

Després de llegir Converses nues by Robert Scoble Shel Israel, Vaig decidir fer alguns canvis al meu bloc. El més destacat és el nom del bloc. El meu bloc era simplement "Douglas Karr”Abans, però vaig fer una mica de treball sobre el nom i el vaig seleccionar Sobre influència i automatització. Vaig escriure sobre això aquí.

També he fet algunes coses agradables amb el lloc, amb gràfics més destacats, un nou gràfic de capçalera amb la meva tassa somrient i una atenta consideració del contingut. He de dir, però, que la popularitat del bloc ha canviat significativament des que es va canviar el nom. Tot i que abans rebia un reguitzell de trànsit, ara tinc molts més èxits.

analítica

M’agradaria pensar que simplement la qualitat del contingut m’ha ajudat a atraure més lectors. Però, com a venedor de bases de dades, reconec que quan canvieu un aspecte d’una campanya i manteniu la resta igual, normalment el canvi que heu fet resulta la diferència. En aquest cas, canviava el nom del meu bloc per un nom més interessant.

Per descomptat, si tingués un nom com aquest Robert Scoble, Seth Godin, Malcolm Gladwell, etc ... No necessito fer res més que mantenir-ho com a nom del meu bloc. Malgrat això, Douglas Karr encara no és famós. No vaig canviar un clip vermell per una casa, no vaig publicar nova informació de la CIA ni he descobert el secret de la joventut. No busco 15 minuts de fama, tot i que m’agradaria un dia reunir tots aquests pensaments de manera coherent en un sol volum.

Estic molt content que vingueu a visitar-vos més. Mantenir un bloc sempre és al meu cap. He après molt de tanta gent que crec que els blocs, molt possiblement, són el millor que li passa al web.

8 Comentaris

 1. 1

  La punta no va coincidir amb la menció de Seth Godin? (Enhorabona per això, per cert). Sé que no va enllaçar al lloc, però suposaria que un grapat de persones farien una cerca al teu nom. Analytics ho mostra en absolut? Només curiós….

 2. 2

  Vaig obtenir 27 visites de cerques de doug+karr aquell mateix dia, però res des d'aleshores. Estic utilitzant Google Analytics. Us recomano que us registreu, és especialment útil si intenteu fer un seguiment i augmentar el nombre de lectors del vostre bloc. A més, si teniu WordPress, només és qüestió de copiar l'script al peu de pàgina del vostre tema. Molt senzill de posar-se en marxa!

 3. 3

  Hola Doug,
  Sempre estic interessat en alguna investigació bàsica dels canvis de màrqueting. Això ara té aproximadament un mes. Quin ha estat l'efecte a mitjà termini del canvi de marca del vostre bloc?
  M'interessaria un gràfic de GoogleAnalytics actualitzat (pot ser de dos amb una cobertura d'unes sis setmanes), només per veure si l'efecte es va esvair després d'un temps i també, si altres enllaçen amb el teu nou nom amb el mateix text d'enllaç ( allinurl:...).
  Espero que en publiqueu un seguiment.
  K

 4. 4

  Hola Kaj,

  Sens dubte us mantindré informats i en publicaré un seguiment. He introduït una sèrie de canvis al lloc de manera regular. Tanmateix, no comptava amb la popularitat d'aquesta entrada de bloc en particular. La gent amable de Converses nues també es va interessar. Em temo que això farà que els meus números arribin a un punt en què els altres efectes puguin semblar que no marcaran la diferència. És un bon problema tenir, però!

  Doug

 5. 5

  M'interessaria un gràfic de GoogleAnalytics actualitzat (pot ser de dos amb una cobertura d'unes sis setmanes), només per veure si l'efecte va desaparèixer al cap d'un temps i, a més, hi ha altres enllaços al teu nou nom amb el mateix text d'enllaç ( allinurl:?).
  Espero que en publiqueu un seguiment.

  • 6

   Hola sohbet,

   Gràcies per comentar! He publicat unes quantes estadístiques més des d'aquesta entrada. He mantingut un creixement sostingut, fins al punt que ara el bloc realment eclipsa el trànsit d'aleshores. Els números mai van baixar per sota d'on es trobaven a la vista que veieu, així que encara crec que canviar el nom va tenir un paper important.

   Salutacions,
   Doug

 6. 7

  gràcies per les teves idees. Però a Google Analytics hi ha un temps tard (per a 3 hores... potser 4 hores) de vegades 1 dia potser...
  Puc fer-hi alguna cosa? es tracta de la zona horària? o és un problema general amb Google Analytics?

  • 8

   Crec que el motiu d'aquest problema és la nova interfície. Ara podeu utilitzar la nova interfície de Google Analytics... sembla bo. i només hi ha 3-4 hores de retard.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.