Què hi ha al nom d'un bloc?

Nom del bloc

Després de llegir Converses nues by Robert Scoble Shel Israel, Vaig decidir fer alguns canvis al meu bloc. El més destacat és el nom del bloc. El meu bloc era simplement "Douglas Karr”Abans, però vaig fer una mica de treball sobre el nom i el vaig seleccionar Sobre influència i automatització. Vaig escriure sobre això aquí.

També he fet algunes coses agradables amb el lloc, amb gràfics més destacats, un nou gràfic de capçalera amb la meva tassa somrient i una atenta consideració del contingut. He de dir, però, que la popularitat del bloc ha canviat significativament des que es va canviar el nom. Tot i que abans aconseguia un trànsit de trànsit, ara tinc moltes més visites.

analítica

M’agradaria pensar que simplement la qualitat del contingut m’ha ajudat a atraure més lectors. Però, com a venedor de bases de dades, reconec que quan canvieu un aspecte d’una campanya i manteniu el mateix igual, normalment el canvi que heu fet resulta la diferència. En aquest cas, canviava el nom del meu bloc per un nom més interessant.

Per descomptat, si tingués un nom com aquest Robert Scoble, Seth Godin, Malcolm Gladwell, etc ... No necessito fer res més que mantenir-ho com a nom del meu bloc. Malgrat això, Douglas Karr encara no és famós. No vaig canviar un clip vermell per una casa, no vaig publicar nova informació de la CIA ni he descobert el secret de la joventut. No busco 15 minuts de fama, tot i que m’agradaria algun dia reunir coherentment tots aquests pensaments en un sol volum.

Estic molt content que vingueu a visitar-vos més. Mantenir un bloc sempre és al meu cap. He après tant de tanta gent que crec que els blocs, molt possiblement, són el millor que pot passar al web.

8 Comentaris

 1. 1

  No va coincidir l’espiga amb l’esment de Seth Godin? (Enhorabona per aquesta BTW). Sé que no va enllaçar al lloc, però suposaria que un grapat de persones faria una cerca al vostre nom. Analytics ho mostra en absolut? Només curiós….

 2. 2

  Vaig obtenir 27 visites de les cerques de doug + karr aquell mateix dia, però res des de llavors. Estic utilitzant Google Analytics. Recomanaria encaridament registrar-vos, és especialment útil si intenteu fer un seguiment i fer créixer el vostre nombre de lectors de blocs. A més, si teniu WordPress, només es tracta de copiar l'script al peu de pàgina del tema. Molt senzill de posar-se en marxa.

 3. 3

  Hola Doug,
  Sempre m’interessa algunes investigacions bàsiques sobre canvis de màrqueting. Ara fa aproximadament un mes. Quin ha estat l'efecte a mitjà termini del canvi de marca del vostre bloc?
  M'interessaria un gràfic actualitzat de GoogleAnalytics (pot ser dos amb aproximadament sis setmanes de cobertura), només per veure si l'efecte es va esgotar al cap d'un temps i, a més, altres persones van enllaçar amb el vostre nou nom amb el mateix text de l'enllaç ( allinurl: ...).
  Espero que publiqueu un seguiment.
  K

 4. 4

  Hola Kaj,

  Sens dubte, us mantindré al dia i publicaré un seguiment. He introduït diversos canvis al lloc regularment. Tot i així, no vaig comptar amb la popularitat d’aquesta entrada en concret del bloc. La gent amable de Converses nues també es va interessar. Em temo que això conduirà els meus números fins a un punt en què els altres efectes poden no semblar que marquin la diferència. Però és un bon problema.

  Doug

 5. 5

  M'interessaria un gràfic actualitzat de GoogleAnalytics (pot ser dos amb una cobertura de sis setmanes aproximadament), només per veure si l'efecte es va esgotar al cap d'un temps i, a més, altres persones van enllaçar amb el vostre nou nom amb el mateix text de l'enllaç ( allinurl :?).
  Espero que publiqueu un seguiment.

  • 6

   Hola sohbet,

   Gràcies per comentar! He publicat força estadístiques més des d’aquest post. He mantingut un creixement, fins a un punt que ara el blog realment fa que el trànsit sigui més gran que el de trànsit. Les xifres mai van caure per sota del lloc on es trobava a la vista que veieu, de manera que encara crec que canviar el nom va tenir un paper important.

   Salutacions,
   Doug

 6. 7

  gràcies per les teves idees. Però a Google Analytics hi ha un retard (durant 3 hores ... potser 4 hores) de vegades un dia potser ...
  Puc fer alguna cosa per això? es tracta de zona horària? o és un problema general amb Google Analytics?

  • 8

   Crec que la raó d'aquest problema és la nova interfície. Ara podeu utilitzar la nova interfície de Google Analytics ... sembla bo. i només hi ha 3-4 hores de retard.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.