Què és un consultor de màrqueting per correu electrònic i el necessito?

Depositphotos 53656971 s

Consultor de màrqueting per correu electrònicCom tots sabem, el màrqueting per correu electrònic funciona de manera que no us avorriré aquesta informació. En el seu lloc, vegem què és un consultor de màrqueting per correu electrònic i què poden fer per vosaltres.

Els consultors de màrqueting per correu electrònic solen adoptar tres formes: una Agència de màrqueting per correu electrònic, un autònom o un personal intern d’un proveïdor de serveis de correu electrònic (ESP) o d’una agència tradicional; tots ells tenen habilitats i experiència específiques per desenvolupar estratègies eficaços de màrqueting per correu electrònic. No obstant això, les seves competències bàsiques i l'oferta de serveis varien molt.

Per tant, necessiteu un assessor de màrqueting per correu electrònic? Si és així, de quin tipus? Feu-vos les preguntes següents.

La meva solució de correu és adequada per a mi?
El meu ESP o les solucions pròpies ofereixen totes les funcions que necessito? Estic fent servir les funcions que estic pagant? És fàcil d'utilitzar per a mi? El meu rendiment està en línia amb el meu cost?

Què envio per correu?
He dibuixat què he d’enviar? Com ara correus electrònics de benvinguda, butlletins informatius, comandes abandonades, promocions i correus electrònics de reactivació? Què em falta? On es desglossa la cadena de comunicació de correu electrònic?

Quan he d’enviar per correu?

He d’utilitzar la informació basada en les accions del meu destinatari per enviar correus electrònics, com ara descàrregues de llibres blancs o abandonament del carretó? Què passa amb els correus electrònics basats en la data, com ara compradors exclusius de vacances o aniversaris. Quin és el meu calendari editorial per als meus butlletins? Estic fent un seguiment dels correus electrònics promocionals ad-hoc?

Quines són les meves normes empresarials?
He decidit què provoca l'enviament d'un missatge? Quines dades es necessiten per donar suport al missatge? El procés d’importació de dades ha de ser manual o automàtic? Quin contingut s’envia quan es compleixen aquestes condicions? Quin és el meu pla per als noms i les línies d'assumpte? L’he de barrejar? Què i quan he de provar?

Quins són els meus objectius?
He establert objectius, com ara el nombre de descàrregues, vendes i registres? Què penso fer per fer créixer la llista? Què puc fer per reduir el desgast?

Quines són les meves necessitats d'informes?
Necessito veure més que clics i obertures per millorar els meus resultats i demostrar el meu cas? Necessito fer servir dades externes com ara CRM i el lloc web analítica eines per establir i fer un seguiment de les meves mètriques d'èxit?

El màrqueting per correu electrònic és un esforç valuós per a la majoria de professionals del màrqueting, però el procés pot ser un repte i requereix molt de temps. Un consultor o agència de màrqueting per correu electrònic us pot ajudar a assolir els vostres objectius i, alhora, us permetrà utilitzar el vostre temps per operar altres aspectes del vostre negoci.

Necessiteu alguna cosa més que una simple comprensió? Una agència centrada en el correu electrònic també pot proporcionar els serveis de suport i la direcció necessaris per llançar i donar suport a un fort programa de màrqueting per correu electrònic; llegir com contractar una agència de màrqueting per correu electrònic per a més informació.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.