Quina diferència fa un Somriure!

Cada vegada que he modificat el tema del meu bloc, he deixat una foto meva a la portada. Cada vegada que ho deixo, rebo un munt de correus electrònics i comentaris preguntant-me on és. Mai tornaré a cometre aquest error; em fascina la quantitat de comentaris i personalitat que aporta al lloc. De cap manera no sóc narcisista, sí que em costa posar fotos al meu lloc. Tot i això, reconec absolutament el difícil que és establir una relació amb algú que mai no hagis vist.

Si els blocs són converses, com manteniu una conversa amb algú que no podeu veure? He de reconèixer que, abans d’incorporar la meva tassa somrient a la capçalera, el lloc realment semblava bastant genèric. Em pregunto quin impacte té una cara somrient en el creixement del bloc. Segur que té un cert impacte.

El glamour anterior es va prendre fa uns 4 anys mentre treballava per a un punt com a Denver, Colorado. Sóc més pesat, més gris i més suau del que estava en aquella fantàstica foto. Aquell fotògraf tenia molt talent! És un tret que mantindré al lloc durant força estona. Llevat que, per descomptat, torni a estar en forma (a part de la pera). Faig broma amb la gent que si hagués de trotar o anar amb bicicleta per fer funcionar el meu ordinador portàtil, seria el senyor Univers. Segur que la ciència ens pot posar al dia per proporcionar-nos un estil de vida saludable: teclat, pizza i programació nocturna, oi?

Mentrestant, mantindré el glamour disparat. Quan em trobi, hi veuràs el mateix somriure, tot i que la cara no és tan maca.

;)

13 Comentaris

 1. 1

  Doug,

  Enhorabona pel nou disseny. Molt agradable i net.

  (I ara l'enllaç publicitari va a una pàgina de text senzilla que diu que em redirigirà a la pàgina correcta. En lloc d'això, es continua carregant. És un problema de Mac?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Gran millora!

  Anava a dir "Abandoneu el vestit i torneu a la imatge jovial que teníeu abans", i després vaig pensar un segon ... potser dos ...

  D’acord, realment necessitem un altre home amb un vestit que parli de tecnologia i màrqueting? Tot i que, de debò volem llegir sobre tecnologia i màrqueting des d’un gandul en un jersei (foto antiga)?

  Què fem? Necessitem una combinació de la primera foto amb tu rient i la segona foto, però sense la corbata. Tot el seu aspecte "simpàtic / divertit, insensible, però encara professional".

  Però vaja, és la vostra trucada i encara sou x1000 més valent que jo per fer servir un tret al cap a la capçalera. (Em mantindré amb la meva capçalera ambigrama segura fins que revisi ... de nou ...) 😉

 5. 8

  D’acord, tingueu en compte que prové d’un noi que té una caricatura seva a la capçalera, però, com William, em va agradar el “rialler Doug”. Però, a diferència de William, vull la meva tecnologia i el meu màrqueting a partir d’un gandul de jersei 🙂

  Tanmateix, és una imatge fantàstica i l’aspecte general és impressionant: nítid, net, però audaç.

  M'agrada.

 6. 10

  Vot de Tony: Doug rialler.
  El meu vot: Rient Doug.

  Vota ara! 😉

  Tony: Ara conec molt bé el teu bloc; el teu està sent SOAP mentre parlem per Robert Hruzek (middleszonemusings.com). Va ser una tasca fàcil com fer-ho. (hauria de ser un bon mes a la indústria de la teràpia)

 7. 11
 8. 13

  em va arribar tota aquesta xerrada de rostres i gats somrients, així que vaig decidir afegir un widget de la barra lateral de la mascota WinExtra a la meitat de la baixada de LOL .. maleïts nois per totes aquestes coses càlides i difuses 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.