Quina diferència fa un Somriure!

Cada vegada que he modificat el tema del meu bloc, he deixat una foto meva a la portada. Cada vegada que ho deixo, rebo un munt de correus electrònics i comentaris preguntant-me on és. Mai tornaré a cometre aquest error; em fascina la quantitat de comentaris i personalitat que aporta al lloc. No sóc narcisista de cap manera, sí que tinc dificultats per posar fotos meves al lloc. Tot i això, reconec absolutament el difícil que és establir una relació amb algú que mai no hagis vist.

Si els blocs són converses, com manteniu una conversa amb algú que no podeu veure? He d’admetre que, abans d’incorporar la meva tassa somrient a la capçalera, el lloc realment semblava bastant genèric. Em pregunto quin impacte té una cara somrient en el creixement del bloc. Segur que té un cert impacte.

El glamour anterior es va prendre fa uns 4 anys mentre treballava per a un punt com a Denver, Colorado. Sóc més pesat, més gris i més suau del que era en aquesta fantàstica foto. Aquell fotògraf tenia molt talent! És un tret que mantindré al lloc durant força estona. Tret que, per descomptat, torni a tenir forma (a part de la pera). Faig broma amb la gent que si hagués de trotar o anar amb bicicleta per fer funcionar el meu ordinador portàtil, seria Mr. Universe. Segur que la ciència ens pot posar al dia per proporcionar-nos un estil de vida saludable de teclat, pizza i programació nocturna, oi?

Mentrestant, mantindré el glamour disparat. Quan em trobi, hi veuràs el mateix somriure, tot i que la cara no és tan maca.

;)

13 Comentaris

 1. 1

  Doug,

  Felicitats pel nou disseny. Molt agradable, i net.

  (I ara l'enllaç publicitari va a una pàgina de text senzilla que diu que em redirigirà a la pàgina correcta. En lloc d'això, es torna a carregar. És un problema de Mac?)

 2. 2
 3. 5
 4. 7

  Doug! Gran millora!

  Anava a dir: "Deixa el vestit i torna a la imatge jovial que tenies abans", i després vaig pensar un segon... potser dos...

  D'acord, realment necessitem un altre home amb vestit que parli de tecnologia i màrqueting? TOT i que, realment volem llegir sobre tecnologia i màrqueting d'un vago amb un jersei (foto antiga)?

  Aleshores, què fem? Necessitem una combinació de la primera foto amb tu rient i la segona foto, però sense corbata. Tot l'aspecte i la sensació "Amable/divertida, no atapeïda, però encara professional".

  Però bé, és la teva trucada, i encara ets x1000 més valent que jo per utilitzar una captura al cap a la capçalera. (Em mantindré amb la meva capçalera ambigrama segura fins que torni a revisar... de nou...) 😉

 5. 8

  D'acord, tingues en compte que això prové d'un noi que té un dibuix animat d'ell mateix a la seva capçalera, però com en William, em va agradar el "Doug que riu". Però, a diferència de William, vull la meva tecnologia i màrqueting d'un vago amb un jersei 🙂

  Tot i això, és una imatge fantàstica i l'aspecte general és impressionant: nítid, net, però atrevit.

  M'agrada.

 6. 10

  Vot de Tony: Doug rient.
  El meu vot: Doug rient.

  Vota ara! 😉

  Tony: Conec molt bé el teu bloc ara: el teu està sent SOAP'd mentre parlem per Robert Hruzek (middleszonemusings.com)! Una tasca fàcil com ho va ser fer aquesta! (hauria de ser un bon mes a la indústria de la teràpia)

 7. 11
 8. 13

  Tota aquesta xerrada de cares somrients i gats em va arribar, així que vaig decidir afegir un giny de la barra lateral de la mascota de WinExtra a la meitat del camí LOL .. maleïts per totes aquestes coses càlides i difuses 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.