Quin dia!

Paquet Jones SwagLa meva filla m’ha trucat avui després de rebre un paquet per correu de Jones Soda. Aquesta empresa és increïble! Com a agraïment per la feina que vaig fer en un costum La meva música Jones En la versió del reproductor de MP3, Jones va enviar un paquet d’agraïment. Vaja! Contenia una dessuadora, uns adhesius de para-xocs, uns altres adhesius, un clauer, un bàlsam per als llavis i un passador !!! No puc dir prou sobre aquesta empresa. Sortir del seu camí així diu molt. Beu Jones Soda !!!

Així que vaig pensar que això em va fer realment el dia ... però només era el principi.

En caminar cap al meu cotxe, un home va ensopegar cap a mi que anava sagnant del costat dret pels pantalons curts amb abundància. Em va dir que l’havien apunyalat. El vaig deixar a la vorera i li vaig aixecar la camisa. Estava vessant sang de dues ferides de ganivet al seu costat. No tenia res per agafar-lo, així que només vaig empènyer les ferides amb una mà i vaig trucar a la policia amb l’altra. Tenia força dolor i havia perdut força sang. Van venir els sanitaris i el van traslladar ràpidament a l’hospital. Vaig estar aguantat del seu costat durant uns bons 2 minuts i el sagnat s’havia aturat sobretot. Algú em va regalar un drap net d’un restaurant.

El sanitari va dir a la policia que tenia 50/50 probabilitats de tirar endavant. L’home es deia Dale i tenia 52 anys. Quan vaig netejar, crec que la policia tenia dos testimonis que van veure l’apunyalament i van trobar el ganivet. No sé com esbrinar si Dale ho va aconseguir. Digueu una oració per Dale.

Així que ... quin dia! Estic molt agraït d’haver estat al lloc adequat en el moment adequat. Només hi havia un altre noi que es quedava amb mi mentre tenia el costat de Dale i una cambrera que em donava el drap net. Això és una mica inquietant en un racó tan ocupat d’Indianapolis. Camino per la vorera cada dia cap al i des del meu cotxe.

Feu una oració per Dale!

Actualització: aquí teniu el Informe policial.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.