Quin dia!

Quan vaig sortir cap al meu cotxe aquest matí, em vaig veure embolicat a l'instant amb una bona tempesta de gel. Imagineu-vos la pluja, simplement congelada. Vaig haver de trencar la closca de gel del meu cotxe (un Ford 500) i després netejar uns 10 centímetres de neu que va caure ahir a la nit. Els nens eren a casa; l'escola va ser cancel·lada. Vaig fer que funcionés sense gaire problema (gràcies a Déu per AWD).

Vaig caminar pels quatre blocs per treballar per la neu i estava pràcticament esgotat (sí, ja sé ... perdre pes!). A la feina, un bon arranjament de bagels i fruita esperava als valents que hi van entrar. En un pis amb més de 4 persones, crec que era un dels 30 que van arribar a l'oficina. Visc al sud d’Indianapolis i el nord ha estat molt maltractat. I aquesta nit es repeteix:

Imatge de Desitjo la televisió:
Nevada

Indianapolis és una ciutat preciosa quan neva. L’arquitectura i els monuments tenen un aspecte increïble, amb neu que s’hi aferra delicadament. M’hauria agradat poder caminar amb una càmera avui ... però hi havia feina per fer.

La feina era un autèntic repte. Vaig passar el dia a Instant Messenger i al telèfon. Tenim un equip compromès de professionals que comencen a impulsar una gran versió per a principis de l’any vinent. El fet de no tenir altres persones per fer rebotar idees i comentaris realment feia difícil ser productiu, així que em vaig enterrar en documents i vaig fer alguns prototips.

El viatge cap a casa va ser força tranquil. Amb els carrers buits, vaig decidir agafar el meu fill, Projecte de llei, per tenir una mica d’experiència conduint a la neu. Vam trobar un gran buit amb més d’un peu de neu i el vaig fer fer rosquilles, pèrdua de pràctica de control, lliscament i frenada ràpida ... es va quedar bastant sorprès de com el manejava el cotxe (com jo) ... frens antibloqueig, tracció control i totes les traccions a les rodes proporcionen molt més control. És fantastic. Va practicar durant uns 30 minuts i després vam marxar per si algú trucava a la policia i pensàvem que ens estavem embolicant.

Vam parar a sopar ràpidament i vaig arribar a casa i vaig començar a jugar amb PHP i API de Technorati. Algunes de les mostres de codi no s’han tocat durant anys al seu lloc (pista, pista). Amb el tractament inherent a XML de PHP5, espero que algú actualitzi aviat. Vaig escriure algun codi, però en realitat no vaig poder obtenir respostes vàlides mitjançant PHP ... així que ara estic frustrat i ho dic una nit. No crec que sigui la seva API ... Puc retallar i enganxar la meva sol·licitud al navegador sense problemes.

La meva esperança és crear un bon widget que proporcioni el perfil d'un bloc ... la classificació, les darreres publicacions, el núvol d'etiquetes, etc., de manera que sigui fàcil publicar-lo al vostre propi bloc o buscar a algú que no es conega. Hi arribaré, però en dic una nit. Ho sentim, no és una publicació més útil. Aviat tornaré a la pista!

Demà dormiré una mica per l’excursió!

4 Comentaris

 1. 1

  En realitat, buscava informació sobre els trackbacks (així vaig trobar el vostre lloc), però no puc creure, què veig aquí al gràfic? Vaig treballar no gaire lluny de Richmond, així que tota aquesta neu em sembla increïble. Vaja! 🙂

 2. 3

  Sí, he trobat el que buscava: gràcies. Em podríeu dir per què WP és millor que Serendipity? Acabo de començar el meu blog però utilitzant el programari Serendipity, ho sabeu?

  [Vinc de Polònia, actualment visc a Alemanya - per a mi aquestes tempestes no són gens estranyes, però a la vostra zona és bastant rar - gaudiu-ne !!!]

  • 4

   Hola Maciek,

   No estar familiaritzat amb serendipity, No voldria dissuadir-vos que no l’utilitzeu. Sóc un fan de WordPress per la seva capacitat de personalitzar-lo i la seva presència al web. Crec que les funcions del programari de blocs són cada vegada més estàndard (pings, trackbacks, comentaris, blogrolls, etc.), així que si us agrada, aneu-hi.

   Un article que vaig llegir tenia molt en compte Serendipity i el conjunt de funcions coincidia molt amb WordPress, de manera que no estic segur que un sigui millor que l’altre.

   Salutacions,
   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.