Veure el meu ordinador

Depositphotos 2563660 s

Fa uns 6 anys vaig comprar una targeta ATI Television per al meu ordinador. Treballava en projectes paral·lels a la nit, de manera que m’enterraria a la meva oficina i em posaria al dia a la televisió mentre treballava. Va ser abans del dia de les pantalles dobles, però va fer un gran treball i el vaig poder veure en una pantalla petita a la cantonada del meu escriptori.

Els temps no han canviat gaire per dir-vos la veritat ... He estat esperant durant força temps un avenç i sembla que ara agita. Primer, vaig carregar Televisió Democràcia. Va funcionar com un lector de feeds i em va presentar Geekbrief TV... veure coses de tecnologia geek és molt més fàcil amb Cali Lewis parlant-ne! El problema que vaig seguir trobant amb Democracy era que no rastrejaria bé allò que es veia i no es veia. Com a resultat, mai no vaig poder esbrinar en quins episodis participava. Adéu democràcia.

Democràcia TV

Fa uns dies, vaig rebre una invitació a Joost. Vaja! El vaig carregar i em va impressionar instantàniament. La usabilitat de l’aplicació canvia entre la pantalla completa, la finestra i el mode de pantalla petita: increïblement còmode i ben pensat. També m’encanta quants elements del menú apareixen i desapareixen amb la interacció natural del ratolí. Els menús també fan un gran ús de l’opacitat, de manera que podeu continuar veient i escoltant el programa en segon pla sense interrupcions. Sens dubte, això serà un èxit.

National Geographic sobre Joost

Després d’assistir a alguns amics amb un lloc web que estaven construint per a un client, em van sorprendre amb un AppleTV. Em va sorprendre la generositat ... i el cel friki. Els vaig dir que era massa ... i que no el retornaria mai. 🙂 L'AppleTV no realment mira la televisió a l'ordinador ... és més com mirar l'ordinador des de l'ordinador en un ordinador per a la televisió. Eh? Imagineu Ipod per a televisió i això equival a AppleTV. La interfície és com utilitzar iTunes o un iPod i podeu sincronitzar-la amb el vostre PC.

AppleTV

El que m'agradaria aprendre és com puc descarregar la meva biblioteca multimèdia de la meva unitat de xarxa a l'AppleTV sense haver de fer cap sincronització. Tinc una gran biblioteca musical i totes les nostres fotos. No vull tenir-los en una biblioteca local d'iTunes ... només els vull portar. L’altra cosa que vaig notar va ser que només es pot connectar amb un sol paquet d’iTunes alhora. No puc esperar fins que es pirategi ... M'agradaria fer servir el meu AppleTV com a biblioteca de música compartida per a tota la casa (2 Mac, 2 PC). Ho vaig notar algú ja va piratejar l'AppleTV per executar OSX... hmmm. Estic vigilant Pirates informàtics d’Apple TV.

O potser Joost es connectarà d'alguna manera amb AppleTV? Qui sap ... la pols s’establirà durant uns anys en aquesta explosió, però no puc esperar a veure on ens porta.

Baixar per la canalització també té més opcions de complement per als navegadors. Prop de barret a Scoble, ABC acaba de llançar el seu nou navegador de televisió i ... WOW. La definició és increïble i la interfície és bastant agradable. Ara bé, si poguessin aconseguir alguns espectacles que val la pena veure!

Televisió ABC

4 Comentaris

  1. 1
    • 2

      Tenen un formulari d'invitació, però, malauradament, només tinc 0 invitacions! Sé que altres persones han pogut convidar 5 persones... no jo, però. Si aquest número canvia, segur que t'afegiré!

  2. 3
  3. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.