Vídeo: entendre Twitter

Vaig escriure sobre Twitter fa un temps, però aquest vídeo el posa en una gran perspectiva. Segueix-me a http://www.twitter.com/douglaskarr.

4 Comentaris

 1. 1

  El vídeo ja no està disponible. 🙁

  De totes maneres, sobre el tema del microblogging: he provat alguns serveis com Twitter i Tumblr, no em va semblar gaire atractiu. Potser sóc jo, tinc prou dificultats per presentar coses al meu bloc complet i molt menys publicar alguna cosa cada hora més o menys a través d’un microblog.

  • 2

   Hola Dan!

   Sembla que ha tornat ara, no estic segur del que va passar.

   El microblogging és un concert dur, sobretot per a nois com jo que treballen per guanyar-se la vida. 🙂 No tinc temps d’anotar les coses tot el dia. Jo sí que ho penso com més aviat com un «marcador de notícies». Veig molta informació fantàstica quan miro twhirl durant tot el dia.

   No tinc temps per mantenir converses allà, però passa molt de bon material. I m’ajuda a pensar idees per a properes publicacions.

   Gràcies per parar!
   Doug

 2. 3

  Vaig trobar el vostre bloc a través d’un comentari que vau deixar a Buzz Marketing. M’encanten els vídeos de Common Craft Show: descomponen la nova tecnologia és una manera tan fàcil d’entendre i que m’ajuda a explicar-ho a amics i companys de feina. Gràcies per publicar aquest sobre twitter - I twitter però ara entenc PER QUÈ twittero!

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.