Màrqueting per a mòbils i tauletes

Verizon ha funcionat bé avui. AT&T no és tan bo ...

De vegades, faig servir el meu bloc com a púlpit de bully quan es tracta d’afers de consum. No és tant avergonyir l’empresa com desfer la meva frustració. En una publicació anterior, jo va xocar contra AT&T i va detallar la seva inepta capacitat per completar un sol element en una ordre de treball de mudança. Avui han fet la seva oferta: revertint les tarifes que van afegir accidentalment i van guanyar 500 dòlars en la factura del telèfon de la nostra empresa. No em va alegrar la resolució: vam perdre milers de dòlars en productivitat i reputació per l’acord. Van fer una oferta, però, i vam haver de seguir endavant.

Verizon; d'altra banda, va superar totes les meves expectatives. Acabo de rebre una factura telefònica de més de 400 dòlars. Ai! Després de passar 30 minuts en línia intentant esbrinar què diables eren els meus minuts màxims, baixos, compartits, etc. i com cadascun dels 3 números de telèfon eren responsables de què ... Vaig renunciar. Vaig enviar un correu electrònic a Verizon per demanar-li una explicació.

Definitivament, el problema es va deure al fet que estava en un pla equivocat després d’afegir un telèfon a la meva filla. La persona que em va respondre, Renae, va escriure una explicació detallada de tots els càrrecs. Havent notat que jo va fer ajustar el meu pla fa aproximadament una setmana, va afegir un crèdit de 100 $ al meu compte. Gràcies Verizon!

També he d'afegir que jo odio que VZ Navigator no sigui accessible fora del meu propi compte de Verizon, però la navegació real del cotxe és excel·lent. No cal comprar-ne un GPS unitat amb aquest programari i amb el vostre telèfon mòbil. Tinc el Razr i puc deixar el telèfon al seient del passatger i escoltar perfectament les instruccions.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

Articles Relacionats

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Torna al botó superior