Vídeo: Com publicar el vostre bloc a Twitter

twitterfeed

Ahir a la nit vaig completar aquest vídeo per proporcionar als nostres clients instruccions sobre com publicar el seu blog a Twitter per Twitterfeed i un canal RSS. És aplicable a qualsevol aplicació que tingui un canal RSS, així que vaig pensar que també el compartiria aquí.

3 Comentaris

 1. 1
  • 2

   Hola Dan,

   No estic exactament segur de quin és el vostre punt, per descomptat, Twitter no és RSS. Tanmateix, publicar des de RSS a Twitter és un mitjà molt eficaç per donar a conèixer el vostre bloc (o un altre mitjà que utilitzi un canal).

   Doug

 2. 3

  El meu problema és que no em fa res útil. Si vull saber quan publiqueu alguna cosa al vostre bloc, em subscriuré al canal RSS. Tot i que fins a cert punt respon a la pregunta "Què estic fent?", la resposta de "acabo de publicar X al meu bloc" es pot respondre millor d'altres maneres.

  No em perd que massa poca gent fa servir RSS, i que després arribareu a aquelles persones que utilitzen Twitter però no RSS mitjançant twitterfeed. Però Twitter tampoc és un agregador de feeds. Si algú va a fer això, prefereixo que tingui dos comptes de Twitter: un que només és generat per humans i un que actua per agregar-los també mostrant els seus tuits generats automàticament. Això és, però, molta feina a l'extrem de la font.

  És evident que, com que això em molesta més que la majoria de la gent, també podria abordar-ho al meu costat i utilitzar un client de Twitter que filtra els tuits de Twitter, i potser un script GreaseMonkey per fer el mateix a la interfície de Twitter.com.

  En un sentit més general, però, el problema és que l'ús de Twitterfeed per tuitejar automàticament el títol i l'URL de la publicació no és contingut, sinó metadades. Estaria bé si la gent piulés un resum adequat de la publicació del bloc de Twitter (no un teaser o només el tema) i després enllaçés a la publicació completa. Això seria un valor afegit, i una cosa que no obtindria de veure el títol de la publicació en un lector RSS.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.