Deixa el teu domini pel que fas

Quanta gent busca algú que sàpiga què fas? Ara ... quanta gent busca realment per a tu?

Així que ... si voleu que us trobin a Internet per què fas, per què compraries? el teu nom com a nom de domini i posar-hi un bloc? Potser no voldreu. Compreu un nom de domini que reflecteixi primer què fas. Fins que la gent no sàpiga qui sou, és així com us trobaran.

Quan obtingueu prou contingut i seguidors, Google se n’encarregarà deixant que et trobin.

4 Comentaris

 1. 1

  Hola Doug!

  Gran consell. Crec que podria ser culpable de fer això mateix. Potser volia construir la meva "marca" personal o només el fet de veure que altres persones ho feien! Em fa pensar dues vegades! Gràcies per la publicació desafiant!

 2. 2

  Gran consell Doug. Aquest és probablement el primer consell que donaria a qualsevol que estigui creant un lloc web. Exemple... si vens crispetes de blat de moro i el nom de la teva empresa és una cosa com Natural Harvest o alguna cosa així. Prenent el nom http://naturalharvest.com seria una molt mala idea des del punt de vista del màrqueting. Seria molt més valuós tenir http://popcorn.com . Estic segur que tots dos URL s'han pres, però enteneu la idea.

 3. 3

  Vaig lluitar amb això quan vaig començar a muntar el meu lloc. Vaig decidir anar amb el "Què" en comptes del "Jo" perquè sabia que no volia que fos un lloc per a la meva vida, sinó un recurs per a altres persones. Crec que és un pas important en el procés de planificació. El teu consell és senzill i té tot el sentit!

 4. 4

  Estic d'acord, entenc per què la gent pot voler comprar els seus noms, però tret que ja tinguis el poder del nom, quin sentit té? El vostre URL ha de reflectir quin tipus de lloc/bloc és i què poden esperar els lectors.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.