Deixa el teu domini pel que fas

Quanta gent busca algú que sàpiga què fas? Ara ... quanta gent busca realment per a tu?

Així que ... si voleu que us trobin a Internet per què fas, per què compraries? el teu nom com a nom de domini i posar-hi un bloc? Potser no voldreu. Compreu un nom de domini que reflecteixi primer què fas. Fins que la gent no sàpiga qui sou, és així com us trobaran.

Quan obtingueu prou contingut i seguidors, Google se n’encarregarà deixant que et trobin.

4 Comentaris

 1. 1

  Ei Doug!

  Un gran consell. Crec que podria ser culpable de fer això mateix. Potser volia construir la meva "marca" personal o simplement el fet de veure altres persones fer-ho! Em fa pensar dues vegades! Gràcies per la publicació desafiant!

 2. 2

  Un gran consell Doug. Aquest és probablement el primer consell que donaria a qualsevol que estigui creant un lloc web. Exemple ... si veneu crispetes de blat de moro i el nom de la vostra empresa és similar a Natural Harvest o alguna cosa semblant. Prenent el nom http://naturalharvest.com seria una mala idea des del punt de vista del màrqueting. Seria molt més valuós tenir-ho http://popcorn.com . Estic segur que es prenen aquests dos URL, però en teniu la idea.

 3. 3

  Vaig lluitar amb això quan vaig començar a muntar el meu lloc. Vaig decidir anar amb el "Què" en lloc del "Jo" perquè sabia que no volia que fos un lloc per a la meva vida, sinó un recurs per a altres persones. Crec que és un pas important en el procés de planificació. El vostre consell és senzill i té tot el seu sentit.

 4. 4

  Estic d'acord, entenc per què és possible que la gent vulgui comprar els seus noms, però, a menys que tingueu el poder del nom, a què serveix? El vostre URL hauria de reflectir quin tipus de lloc o bloc és i què poden esperar els lectors.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.