Utilitzant els de Technorati Programes i PHP

ACTUALITZACIÓ: Marxa 3, 2007 - Publicat el connector de WordPress Technorati Rank.

ACTUALITZACIÓ: doncs, acabi que Technorati té un límit de consultes diàries. Em vaig assabentar de la manera més difícil, em van tancar. Si heu instal·lat el widget, veureu que indica Error amb un enllaç de tornada a la pàgina del projecte perquè pugueu descarregar i allotjar el codi vosaltres mateixos. També he actualitzat el codi perquè, un cop arribeu a l'assignació diària de Programes trucades, simplement es convertirà en un enllaç "Afegeix a favorits".

Com que sóc comercialitzador de bases de dades per ofici, tinc dos defectes (està bé ... molts més que dos, però tenen a veure amb aquest missatge). Treballo bé amb objectius numèrics i treballo bé organitzant i alineant lògicament projectes, persones, programari, etc. Fins i tot els meus llibres estan organitzats (la part esquerra de la caixa del llibre és programari i desenvolupament, la part superior dreta és negoci, la part inferior dreta és ficció).

El defecte numèric em fa mirar tots els dies a Technorati, Google Analytics i Google Adsense. Techorati és un d'aquests que realment m'interessa perquè em proporciona qui vincula amb mi. M'encanta visitar aquests llocs i veure què diuen o què els ha semblat útil. Tot i això, per reconèixer si el meu rang ha canviat o no, he de fer una cerca al meu bloc.

Necessitava una cosa més ràpida, així que vaig programar un petit "widget" a Technorati Programes per obtenir el meu rang de forma ràpida i senzilla. En realitat, és el que mostra el rànquing a la part superior d’aquesta publicació. Si voleu veure com, premeu el meu pàgina del projecte amunt.

El vaig construir amb PHP5 + (fa servir SimpleXML), cURL i JavaScript. SimpleXML és un motor XML increïblement potent. És molt més fàcil de programar que l'antic motor d'anàlisi. Les mostres de codi són a pàgina del projecte també.

19 Comentaris

 1. 1
 2. 4
 3. 6
 4. 7
 5. 8

  Bé, va ser ràpid! Actualment rebo un error de Technorati:
  Heu esgotat la vostra assignació diària de consultes de l'API de Technorati.

  Tenint això en compte, he modificat les meves publicacions aquí perquè la gent allotgi el codi pel seu compte en lloc d'accedir al meu lloc. Ho sento gent! Ni tan sols sabia que hi havia una "assignació diària".

  • 9
   • 10

    Jo també ho espero. He llegit el seu lloc i no puc trobar quina és la "assignació diària", però. És una mica frustrant.

    He modificat el codi per passar simplement el missatge d'error com a HTML comentat perquè no mostri el "0" que abans. Ara només mostrarà el giny si hi ha una resposta positiva.

    Suposo que la millor aposta pot ser allotjar la pàgina d'origen tu mateix, pots fer-ho. Us mantindré informats quan sàpiga què és l''assignació diària'. Gràcies, Steven!

 6. 11

  D'acord... algunes millores més. Si intenteu cercar una URL amb el giny diferent del meu, us dirà que hi ha un error i us portarà a la pàgina del projecte. Això és perquè pugueu descarregar el codi i allotjar-lo vosaltres mateixos. Qualsevol persona pot allotjar aquest codi i d'aquesta manera no us trobareu amb l'assignació diària de l'API.

  També l'he modificat perquè si arribeu a l'assignació diària, simplement canviï a l'enllaç "Afegeix als preferits".

 7. 12
 8. 13
 9. 14
  • 15

   Vaja, Tyler! Sabia que cURL era un requisit, però no em vaig adonar que algunes persones no el tindrien disponible. Vaig pensar que era una biblioteca que es carregava per defecte amb instal·lacions de PHP. Només suposo, però aposto que Samanthon també utilitza cURL.

 10. 16
 11. 17
 12. 18

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.