Pàgina de lectura actualitzada

Vaig carregar el fitxer Complement de WordPress d’Amazon avui, fa la feina! Vaig refer la meva lectura pàgina, però he pensat que voldria veure què faig en tot el meu temps lliure :).

Actualment llegint
A sang fredaSerps amb vestits: quan els psicòpates van a la feinaSi Harry Potter correva General Electric: la saviesa de lideratge del món dels bruixotsPetit és el nou gran: i 193 altres Riffs, Rants i notables idees comercials

Les meves revistes preferides
Disseny web pràcticNegocis 2.0 (subscripció de 6 mesos) amb un bo de 5 dòlars

El meu llibre de blocs preferit
Converses nues: com els blocs canvien la forma en què les empreses parlen amb els clients

Els meus llibres LAMP preferits
Desenvolupament web PHP i MySQL (3a edició) (Biblioteca del desenvolupador)

El meu llibre de fulls d'estil en cascada (CSS) preferit
El Zen del disseny CSS: il·lustració visual per a la web (veus que importen)

Els meus llibres Ajax preferits
Professional Ajax (programador a programador)Ajax Hacks (Hacks)JavaScript i Ajax per al web, sisena edició (Visual QuickStart Guide)

El meu il·lustrador i llibres de Photoshop preferits
Illustrator CS2 per a Windows i Macintosh (Guia Visual QuickStart)Photoshop CS2 per a Windows i Macintosh (Guia Visual QuickStart)

Els meus llibres de lideratge preferits
En primer lloc, incompliu totes les regles: què fan de manera diferent els grans gestors del món

Els meus llibres de màrqueting i negoci preferits
Parpelleig: el poder de pensar sense pensarEl punt de mira: quines coses poden fer una gran diferènciaMàrqueting de permisos: convertir els desconeguts en amics i els amics en clientsPurple Cow: transforma el teu negoci sent notableTots els venedors són mentiders: el poder d’explicar històries autèntiques en un món de poca confiançaFreakonomics: Un economista canalla explora el costat ocult de totMàrqueting estratègic de bases de dades

Els meus llibres preferits sobre tecnologia, desenvolupament i gestió de productes
The Pragmatic Programmer: From Journeyman to MasterCriptografia: com el Code Rebels guanya el govern per estalviar privadesa a l'era digital

2 Comentaris

  1. 1

    Són molts llibres! He d’admetre que, molt tard, acabo de deixar de llegir completament. Llegia sobretot llibres de polítiques contra el blanqueig de capitals, revistes financeres i aquest tipus de coses 😛

  2. 2

    Gràcies per aquesta llista, hi ha algunes que definitivament veuré.
    (Com a nota general, em vaig haver de riure quan Amazon va suggerir que aquells interessats en el llibre de màrqueting "vaca porpra" també podrien estar interessats en "La producció de lactis i la cura de les vaces avui en dia". medi ambient ".
    Tinc dubtes que ...

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.