Drons de màrqueting no tripulats

Càmera Phantom Drone

Divendres passat vaig tenir un gran debat amb un amic meu, Bill Hammer. La seva posició era que tenir un enorme pressupost militar no feia més que enterrar l’economia. Vaig contrarestar que l'exèrcit, en molts sentits, és l'equivalent a que el govern inverteixi fons en el desenvolupament de noves tecnologies i la producció massiva. Afegiria que, en el negoci de "matar o matar", les apostes no són més elevades quan es tracta d'una necessitat de qualitat i productivitat.

(Si us plau, no escriviu-me amenaces de mort amb "aquest venedor de la guerra"). Estic absolutament no dient que el preu de la tecnologia i la producció en massa val la pena vessar sang).

Amb tot això, consulteu l'article de Gizmodo sobre drons de màrqueting no tripulats. Influència i automatització! Per descomptat, no estic segur que això sigui una victòria per als consumidors. L'últim que vull és una mosca fent sonar el meu PDA bluetooth que em diu que el desodorant està a la venda el proper bloc.

Potser Bill tenia un punt ...

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.