Twitter és el meu nou motor de cerca

cerca de twitter

Actualment estic seguint 341 persones a Twitter. Em vaig posar en contacte amb Twitter i els vaig demanar que activessin el "seguiment automàtic". Això vol dir que si tu em segueixes, jo també et seguiré automàticament. No és una característica documentada ni es troba a la interfície d'usuari ... però algú m'ho va dir, així que ho vaig sol·licitar i Twitter ho va habilitar amablement.

Hi ha moltes discussions al web sobre Twitter i això pot ser o pot no be a perdre of temps.

A mesura que apareixen noves eines i tecnologies de comunicació a través del web, sovint hi ha una transformació en el seu ús que potser no va ser prevista pels seus creadors. Només avui em vaig adonar de quant utilitzo Twitter com a motor de cerca i de com m’utilitzen altres com a motor de cerca. A mi em sembla que Twitter podria acabar traient força part d’altres tecnologies, potser l’exemple regional ChaCha, el motor de cerca impulsat pel cervell.

ChaCha no sempre ha rebut la més maco prémer - i sincerament mai he entès quin era el cas del negoci. Els humans que donen suport a la cerca semblen molt poc eficients. I potser sí ... si sou una empresa i no una comunitat.

Dit això, l’avantatge de Twitter com a motor de cerca és notable. M’he envoltat d’experts en negocis, amics i col·legues amb qui m’agrada compartir i aprendre. Els respecto de manera independent, no són un desconegut a l’altre extrem de la web. I a mesura que el nombre de persones que he començat a seguir ha augmentat, també ha augmentat la qualitat i la quantitat de respostes que he rebut quan publico una pregunta.

Quan vaig preguntar sobre un editor de fotos en línia, dues persones van respondre immediatament amb Aviari. Quan vaig demanar un Slideshare alternativa (darrerament han caigut molt), he rebut ni més ni menys d’una dotzena de respostes. I, vaig poder respondre i "ajustar" la meva pregunta per trobar realment la solució adequada. Amb Twitter, Puc refinar la meva cerca, obtenir opinions i recomanacions tan ràpidament com puc fer clic en uns quants resultats google.

Si us preocupa seguir-ne massa a Twitter, potser podeu pensar-ho amb una perspectiva diferent. Twitter és el meu nou motor de cerca.

8 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Doug, després de llegir la teva publicació, només vaig anar a registrar-me. Tanmateix, algú ha utilitzat el meu nom d'usuari, així que l'he de canviar. L'únic problema és que encara no sé com fer-me seguidor o com seguir algú. El meu nom d'usuari és Dratanone. Em podries afegir a la teva llista de seguidors? Gràcies, Doug.

 3. 4
 4. 5
 5. 6

  Definitivament sóc de la mateixa manera... Potser la cerca social re. Twitter substituirà el SEO... Això seria my experiment: prova de cercar el meu bloc 😛

 6. 7
 7. 8

  Douglas- Jo també sóc un gran fan de Twitter. Et permet comunicar-te en petits fragments que són l'essència del que estàs pensant o compartint. A més, Twitter està ple d'adoptes primerencs i entusiastes del web. No havia sentit parlar del seguiment automàtic, però és una característica molt interessant! Gràcies per compartir aquest.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.