Afegiu una icona de Twitter al vostre bloc

cerca de twitter

No passo tant de temps com m'agradaria a Twitter, però realment s'ha consolidat com una gran eina molts usos diferents. Un d'aquests usos per a mi és utilitzar-lo per anunciar les meves publicacions de manera automàtica, de manera que qualsevol dels meus seguidors ho sàpiga quan he publicat al meu bloc. S’automatitza utilitzant el complement d’actualització de Twitter per a WordPress.

Ha esdevingut tan corrent que vaig decidir afegir-lo a la meva col·lecció de Icones de feeds, correu electrònic i mòbils a la meva barra lateral. Intenta trobar-ne la icona, però no he trobat cap a la xarxa. Per tant, vaig decidir fer el meu:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

No dubteu a fer-ho descarregueu totes les icones de Twitter i fins i tot el fitxer Illustrator que vaig utilitzar per dissenyar-los. Com que no sóc artista gràfic, no m’importa on i com els feu servir o si els milloreu. Amb sort, Twitter tampoc!

Aconsegueix el teu Samarreta de Twitter, També!

16 Comentaris

 1. 1
 2. 3

  Hola Douglas,
  Moltes gràcies per compartir aquestes icones. Eren just el que buscava per fer un canvi de les 'Twitter Boxes' que he estat utilitzant fins ara.
  Ja he afegit una icona a la barra lateral d'un dels meus blocs i té una bona pinta.
  Gràcies per compartir!

 3. 4

  Acabo d'afegir aquest connector i, a part de no recordar la meva adreça de correu electrònic amb la qual vaig registrar el meu compte de Twitter (oh!), va funcionar com una delícia un cop vaig posar el correcte. Gràcies.

 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Doug, vas prendre una píndola perfecta o alguna cosa? Perquè això és simplement PERFECTE. Només estava pensant a afegir Twitter al meu bloc personal i al meu bloc de disseny web. I BAM, aquí estan!

  Un cop més, igual que el vostre complement del Formulari de contacte, una eina excepcional i molt útil.

 8. 10

  Vaja, perfecte! Acabo de buscar a Google per trobar una bona icona de Twitter després de deixar de buscar alguna cosa a Twitter. Bona feina, i ho faré servir en diversos llocs, ja que tinc diversos llocs.

  Thank you so much!

 9. 11
 10. 12
 11. 13

  Gràcies, Doug. Actualment començant un lloc a Blogger i estava buscant una icona de Twitter fantàstica, aquesta pàgina va aparèixer a la part superior dels resultats. Gràcies, de nou, i podeu estar segur que seré un habitual aquí, aquest lloc és un tresor d'informació i recursos.

  Manny

 12. 14
 13. 15
 14. 16

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.