Afegiu una icona de Twitter al vostre bloc

cerca de twitter

No passo tanta estona com m’agradaria a Twitter, però realment s’ha consolidat com una eina fantàstica molts usos diferents. Un d'aquests usos per a mi és utilitzar-lo per anunciar les meves publicacions automàticament, de manera que qualsevol dels meus seguidors ho sàpiga quan he publicat al meu bloc. S’automatitza utilitzant el complement d’actualització de Twitter per a WordPress.

Ha esdevingut tan corrent que vaig decidir afegir-lo a la meva col·lecció de Icones de feeds, correu electrònic i mòbils a la meva barra lateral. Intenteu, per molt que pugui, trobar una icona, però, no em vaig trobar amb cap a la xarxa. Per tant, vaig decidir fer el meu:
twitter 100twitter 75twitter 50twitter 25

No dubteu a fer-ho descarregueu totes les icones de Twitter i fins i tot el fitxer Illustrator que vaig utilitzar per dissenyar-los. Com que no sóc artista gràfic, no m’importa on i com els feu servir o si els milloreu. Amb sort, Twitter tampoc!

Aconsegueix el teu Samarreta de Twitter, També!

16 Comentaris

 1. 1
 2. 3

  Hola Douglas,
  Moltes gràcies per compartir aquestes icones. Era el que buscava per canviar les "caixes de Twitter" que he utilitzat fins ara.
  Ja he afegit una icona a la barra lateral d'un dels meus blocs i té bon aspecte.
  Gràcies per compartir!

 3. 4

  Acabo d'afegir aquest connector i, a part de no recordar la meva adreça de correu electrònic amb la qual vaig registrar el meu compte de twitter (doh!), Va funcionar com una delícia una vegada que vaig posar el correcte. Gràcies.

 4. 5
 5. 6
 6. 7
 7. 8

  Doug, has pres una pastilla perfecta o alguna cosa així? Perquè això és PERFECTE. Només pensava en afegir Twitter al meu bloc personal i al meu bloc de disseny web. I BAM, aquí els teniu!

  Una vegada més, igual que el vostre complement Formulari de contacte, una eina excel·lent i molt útil.

 8. 10

  Vaja, perfecte! Acabo de buscar a Google una bona icona de twitter després de deixar de buscar alguna cosa a twitter. Bon treball, i ho faré servir en diversos llocs, ja que tinc diversos llocs.

  Thank you so much!

 9. 11
 10. 12
 11. 13

  Gràcies, Doug. Actualment, començava un lloc a Blogger i buscava una icona de Twitter genial, aquesta pàgina va aparèixer a la part superior dels resultats. Gràcies, de nou, i podeu estar segur que seré habitual aquí, aquest lloc és un tresor d’informació i recursos.

  Manny

 12. 14
 13. 15
 14. 16

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.