Benvolgut Twitter, atureu la següent bogeria

Twitter avallCada dia faig cas al que segueixo Twitter. Tots els membres que em segueixen volien dir alguna cosa. Vaig crear els meus seguidors de manera orgànica, guanyant favor amb un seguidor a la vegada.

Mai més. Ara és ridícul ... seguiment automàtic de les marees s’estan executant minut a minut. Podria entrar a Twitter avui i trobar un parell de centenars d’estafadors que us aconseguiran més de 10,000 seguidors en qüestió de dies. Twitter ha d’estar esforçat per l’extraordinari pes d’aquestes xifres.

No sé què obliga a algú a enganyar els números per aconseguir globus oculars buits. Quin ego necessiteu per seguir aquest camí? No estic segur, però realment m’irrita. Els meus 5,000 seguidors solien dir alguna cosa. Ara tinc molt més de 6,000 ... però molts dels nous seguidors són telèfons de seguiment automàtic.

Aquests sistemes de seguiment automàtic han de funcionar externament a Twitter, de manera que ha de ser fàcil identificar-los i bloquejar-los. Twitter hauria de fer-ho ara mateix, no només per desfer-se dels falsos inflats posteriors, sinó per alleujar la tensió que han de fer tots aquests seguidors per afectar el rendiment de Twitter per a la resta de nosaltres que agraïm el seu servei.

Si us plau, Twitter ... fes-hi alguna cosa. Estan arruïnant la vostra aplicació.

12 Comentaris

 1. 1

  Abans feia el seguiment automàtic quan vaig començar i després em vaig adonar que els tipus de persones que aprovava no eren els que volia seguir. Ara trio un a un. Ara us segueixo tal com he comprovat i no ho havia estat encara.

  • 2

   De fet, he fet una sol·licitud a Twitter per eliminar el meu paràmetre de seguiment automàtic, però encara no tinc notícies ... Crec que ara estan força ocupats. Esperem que afegeixin una opció perquè pugui desactivar-la jo mateixa. Ara em sap greu Michael!

   Estic comprovant-ne cadascun i deixant de seguir-lo quan veig que simplement són un spammer o un fals falsificador de seguiment automàtic (es disparen des de pocs seguidors fins a milers en una setmana).

   Gràcies!
   Doug

 2. 3

  Twitter està dominat pel món ara. tothom a la meva oficina només està fent tweets a tota hora. No he configurat un seguiment automàtic

 3. 4

  Que curiós que sigui el bàner que apareix a la part superior d’aquesta publicació per a un servei que us proporcionarà 4,000 seguidors per 12.95 dòlars.

  Ironia? Gràcies Google!

 4. 6
 5. 7
 6. 9

  La vida és massa curta per desordenar-se amb persones que no comparteixen els mateixos interessos que vosaltres ... Crec que els contactes haurien de ser com una "bona" ​​ampolla de vi que heu de triar i determinar el que millor s'adapti al vostre gust.

 7. 10

  OH DÉU MEU. Gràcies per escriure això. Tinc una relació d’amor / odi amb Twitter per aquest mateix motiu. Ahir mateix vaig desactivar les notificacions perquè simplement perdia massa temps processant seguidors nous (buits) dia rere dia (i ni tan sols tinc gairebé el gran nombre de seguidors que alguns).

 8. 11

  Pensava que això era un canvi per a vosaltres. Recordo que deies que seguies automàticament qualsevol que et seguís i que t’interessés tots i cadascun dels teus seguidors. Vosaltres us pregunteu què va impulsar el canvi en general sobre aquesta estratègia? Només eren els spammers?

 9. 12

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.