Ei Twitter, he provat anuncis i això és el que va passar

twitter falla balena

He llegit ressenyes mixtes a Twitter Advertising. En no haver-lo fet servir jo mateix, vaig pensar que valdria la pena fer-ne un tret. M'agradaria atreure gent més al compte de Twitter de Marketing Technology i volia veure si alguns anuncis ajudarien. Suposo que no ho arribo a esbrinar.

Hola, @TwitterAds, he intentat gastar diners amb tu, però no em deixaves

He explorat amb cura les opcions de filtratge per reduir el meu públic. He seleccionat Màrqueting com a categoria, he assignat algunes paraules clau de les nostres categories i fins i tot he proporcionat un parell de dotzenes de comptes d'usuaris més per intentar atraure també els seus seguidors.

Quan vaig completar l'orientació, se'm va oferir l'oportunitat de seleccionar un dels meus tuits o de crear el meu propi. Vaig escollir fer-ne la meva. Una vegada més ... vaig passar un temps considerable elaborant un missatge per provar i una bona imatge per fer-ho.

I després vaig intentar publicar la targeta Twitter ... noteu l'error:

No s'ha pogut publicar l'anunci de Twitter

Grrr ...

Cap problema, em dic a mi mateix. Vaig veure que hi ha un botó Desa per desar la vostra campanya a la part superior dreta. Per tant, faig clic a Desa i ... noto l’error:

La campanya publicitària de Twitter ha fallat

No tinc ni idea de què fer ara. No puc desar tota la feina que he fet orientant la campanya ni puc desar tota la feina que he fet al missatge publicitari.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.