Retocs: passar a un format més ampli

Aquest cap de setmana he estat treballant en un parell de llocs per a un amic meu a Vancouver. En fer-ho, he analitzat amb profunditat algunes estadístiques i he vist molts llocs de disseny al web. Vaig decidir ampliar el meu disseny per facilitar la lectura. Faré una enquesta sobre això: feu-me saber si us agrada o l'odi. No vull eliminar els meus visitants que tinguin 800 x 600 o menys, però només és el 3% dels meus visitants. Com a resultat, no crec que sigui un grup bàsic dels meus lectors.

A mesura que continuo treballant en llocs d'altres clients, treballaré amb aquestes amplades més noves en funció del seu públic. Espero que els agradi!

2 Comentaris

  1. 1

    No vaig veure el vostre disseny anterior, però m'agrada molt aquest amb el tema Anaconda. La font també és molt senzilla per als ulls ... és la font anaconda per defecte?

  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.