Convertiu LinkedIn en un CRM amb Diigo

Amb Yahoo! apareixent per tirar endoll de la seva aplicació més útil, Delicious, I he exportat tot el meu Delicious adreces d'interès i els va importar a Diigo. Seriosament Yahoo! Per què no només ven Delicious?

De totes maneres ... després d'instal·lar Diigo, he instal·lat l'extensió Diigo per a Chrome. Va ser quan em vaig meravellar ... puc ressaltar seccions de pàgines, afegir pàgines a les adreces d'interès, afegir-les a les adreces d'interès de manera privada i, sobretot, deixar notes en una pàgina ... tot des d'un útil botó de la barra d'adreces de Chrome. Vaja!

He tingut aquesta idea des de fa força temps, però finalment la he d’utilitzar avui. Vaig obrir LinkedIn a un perfil (vaig escollir Patric Welch de Noobie.com. Jo en privat ha etiquetat el perfil de Patric i ha inclòs l'etiqueta linkedin.
Marca un perfil de LinkedIn amb Diigo
NOTA: Vaig haver de suprimir tota la merda de la cadena de consulta que LinkedIn va afegir a la URL.

Després vaig escriure i vaig desar un privat nota de Diigo a la pàgina de LinkedIn de Patric:
Afegiu una nota adhesiva al perfil de LinkedIn amb Diigo

Impressionant ... ara en qualsevol moment que torni al perfil de Patric, podré veure les notes que he escrit. A més, puc llegir qualsevol de les meves etiquetes de LinkedIn directament a Diigo.
Cerqueu les notes i els perfils de Diigo

Per descomptat, aquesta és una manera bastant volàtil de manejar les vostres dades de CRM ... LinkedIn podria canviar la seva estructura d’URL, Diigo podria morir o qualsevol cosa entremig podria sortir malament. No obstant això, aquest és un gran pirateig mentre intento trobar un CRM que sigui tan senzill d’utilitzar. Tampoc no ha de funcionar només amb LinkedIn ... també ho podríeu fer amb Twitter o Facebook.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.