Màrqueting per a mòbils i tauletesSearch Marketing

Nosaltres contra tu! Esteu connectat?

sintonitzatDesprés de llegir força Sintonitzat, Em va intrigar molt una de les preguntes que va fer l'equip a Màrqueting pragmàtic. El vostre lloc web parla de la vostra empresa o dels vostres clients?

Tot i que és important justificar la vostra autoritat al vostre espai, és molt més important que parleu amb el que heu aconseguit per als vostres clients. Vaig plantejar la pregunta Twitter i va cridar l'atenció de força gent, inclosa Andy Beal of Pelegrí de màrqueting.

Vaig decidir posar-me a prova ... Estic parlant de mi més al meu bloc que dels lectors? Vaig escriure una calculadora sintonitzada per esbrinar-ho. La calculadora analitza el vostre feed i mesura el volum de Jo, jo, nosaltres, tu, tu ets, nosaltres, etc. en el contingut del feed. També pesa títols més grans!

Aquests són els resultats del meu bloc, un 9 de cada 10:
ajustat al resultat

Això significa bàsicament que en parlo vostè la majoria del temps! Curiosament, he posat les adreces d'alimentació d'alguns dels principals llistats d'A i els resultats han estat generals. Dóna-li una oportunitat! Si trobeu algun narcisista (una puntuació de 0), feu-m'ho saber. M’he divertit amb els títols dels resultats.

I assegureu-vos de recollir una còpia de Sintonitzat: descobreix les oportunitats extraordinàries que comporten avenços empresarials. És un llibre excepcional sobre com comunicar-se eficaçment amb clients i clients potencials per fer créixer el vostre negoci. La meva característica preferida del llibre és que cada secció proporciona exemples del món real de les empreses Tuned In.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

13 Comentaris

 1. No ho vaig fer tan bé. 60% sobre mi mateix. Però no estic segur d'entendre això. És el meu blog. No estic necessàriament tractant de parlar dels meus clients. Estic tractant de parlar *a* ells, cosa que inevitablement em fa utilitzar paraules com "jo" i "jo". Si hagués d'introduir la còpia per a la resta del meu lloc web, el factor "jo" probablement baixaria al 10% o menys.

  1. Estic d'acord, Patric. És només una petita comprovació per veure si sempre parles de tu mateix o no. Fins i tot quan parlem de nosaltres mateixos, crec que és important posar-ho en context PER al públic. Parlo molt de mi al blog, però intento comunicar per què és important per a ells!

 2. Una eina genial! Vaig marcar el mateix que Patric. Com a pauta, és útil, tot i que estic d'acord que hi ha moltes variables que afecten la importància d'una puntuació concreta. Mesurar el vostre bloc al llarg del temps, seguint una tendència, pot ser més valuós que mirar un nombre específic.

 3. A Marketing Pilgrim, parlem de "tu" el 60% del temps. Estic content amb això, perquè la gent llegeix el bloc per aquí "la nostra" opinió sobre les notícies de màrqueting i com els afecta "a ells". Per tant, és un bon equilibri.

  Ara, quan realment veneu un producte o servei, el 90% hauria de ser un objectiu.

  Bona eina Doug!

 4. Doug,

  M'alegro que hagis gaudit del llibre. Aquest és un primer pas fantàstic per avaluar on us trobeu a l'espectre Tuned In. Gràcies per compartir-ho. També estem buscant maneres similars d'avaluar com de bons som en la detecció del mercat, creant productes que resolguin problemes reals del mercat i llançant solucions que ressonen amb els compradors. Espero compartir-los amb vosaltres i amb la vostra comunitat.

  Phil, Craig i David

  1. Phil,

   Moltes gràcies per passar-hi! Em va agradar molt el llibre i vaig apreciar la transparència del vostre equip; és evident que realment heu pres la vostra riquesa de coneixements i anys d'experiència i ho vau posar tot sota una sola coberta. Bona feina!

   Doug

 5. Gràcies per l'eina Doug. Vaig marcar 50-50. Per a un lloc de blocs, això seria un equilibri força agradable com ha dit Andy.

  Per a molts llocs de comerç electrònic, hem de pensar en ells com a més que un fulletó en línia sobre l'empresa. Sens dubte, com més paraules "tu" o "teves" apareguin en un lloc (correu directe o qualsevol anunci) que ofereixi un producte/servei serà una peça de màrqueting millor que una que tingui més "jo" i "jo" això. Aquests són els conceptes bàsics darrere de la bona redacció.

  Un bon llibre de redacció per a la gent per començar és el llibre clàssic de Claude Hopkins, Publicitat científica. Aquesta és una lectura obligada (si encara no ho heu fet) i molts dels propietaris de negocis amb més èxit l'han utilitzat per transformar el màrqueting empresarial per augmentar les vendes. Fins i tot per als que l'han llegit, val la pena llegir-lo unes quantes vegades més.

 6. Douglas, gràcies per compartir la teva calculadora Tuned In. Sóc un gran fan del llibre Tuned In i estic a favor d'eines que ens ajudin a ser més conscients de les nostres mancances.

  M'interessa saber més sobre com s'arriba a la puntuació. Heu publicat informació sobre les mètriques que feu servir per calcular la puntuació? Definitivament utilitzaré la teva calculadora per millorar la meva puntuació. Saber com obté la puntuació t'ajudarà encara més. -Miquel

 7. Gràcies Douglas, una gran eina i una publicació; pel que sembla, el meu va anotar un 10/10
  (Punts jo: 1 altres punts: 80) Suposo que hauria de centrar-me més en mi...
  Potser tindreu l'oportunitat de passar pel meu bloc algun cop - http://www.kasumiseo.co.uk/ – Jo blog sobre SEO i màrqueting en línia (segur que això em donarà un punt extra!!!)
  Per interès, quin creus que és el resultat ideal per a la teva calculadora?

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats