Nosaltres contra tu! Esteu connectat?

sintonitzatDesprés de llegir força Sintonitzat, Em va intrigar molt una de les preguntes que va fer l'equip a Màrqueting pragmàtic. El vostre lloc web parla de la vostra empresa o dels vostres clients?

Tot i que és important justificar la vostra autoritat al vostre espai, és molt més important que parleu amb el que heu aconseguit per als vostres clients. Vaig plantejar la pregunta Twitter i va cridar l'atenció de força gent, inclosa Andy Beal of Pelegrí de màrqueting.

Vaig decidir posar-me a prova ... Estic parlant de mi més al meu bloc que dels lectors? Vaig escriure una calculadora sintonitzada per esbrinar-ho. La calculadora analitza el vostre feed i mesura el volum de Jo, jo, nosaltres, tu, tu ets, nosaltres, etc. en el contingut del feed. També pesa títols més grans!

Aquests són els resultats del meu bloc, un 9 de cada 10:
ajustat al resultat

Això significa bàsicament que en parlo vostè la majoria del temps! Curiosament, he posat les adreces d'alimentació d'alguns dels principals llistats d'A i els resultats han estat generals. Dóna-li una oportunitat! Si trobeu algun narcisista (una puntuació de 0), feu-m'ho saber. M’he divertit amb els títols dels resultats.

I assegureu-vos de recollir una còpia de Sintonitzat: descobreix les oportunitats extraordinàries que comporten avenços empresarials. És un llibre excepcional sobre com comunicar-se eficaçment amb clients i clients potencials per fer créixer el vostre negoci. La meva característica preferida del llibre és que cada secció proporciona exemples del món real de les empreses Tuned In.

13 Comentaris

 1. 1

  No ho vaig fer tan bé. Un 60% sobre mi. Però no estic segur d’entendre-ho. És el meu bloc. No intento parlar necessàriament dels meus clients. Estic intentant parlar * amb ells, cosa que inevitablement em fa utilitzar paraules com "jo" i "jo". Si hagués de copiar la còpia de la resta del meu lloc web, el factor "jo" probablement cauria al 10% o menys.

  • 2

   Estic d'acord, Patric. És només un petit enginy per comprovar si sempre parleu o no de vosaltres mateixos. Fins i tot quan parlem de nosaltres mateixos, crec que és important posar-ho en context per al públic. Parlo molt de mi al blog, però intento comunicar per què és important per a ells!

 2. 3

  Eina genial! Vaig marcar el mateix que Patric. Com a orientació, és útil, tot i que estic d’acord que hi ha moltes variables que afecten la importància d’una puntuació concreta. Mesurar el bloc al llarg del temps, seguir una tendència, pot ser més valuós que mirar un nombre específic.

 3. 4

  A Marketing Pilgrim, parlem de vosaltres el 60% de les vegades. Estic satisfet amb això, perquè la gent llegeix el bloc per aquí "la nostra" opinió sobre les notícies de màrqueting i com els afecta ". Per tant, és un bon balanç.

  Ara, quan realment veneu un producte o servei, el 90% hauria de ser un objectiu a assolir.

  Bona eina Doug!

  • 5
 4. 6

  Doug,

  M'alegro que hagi gaudit del llibre. Aquest és un primer pas increïble per avaluar on es troba a l’espectre de sintonia. Gràcies per compartir-la. També estem estudiant maneres similars d’avaluar el grau de sensibilitat del mercat, la creació de productes que resolen problemes reals del mercat i el llançament de solucions que tinguin ressò entre els compradors. Espero compartir-los amb vosaltres i la vostra comunitat.

  Phil, Craig i David

  • 7

   Phil,

   Moltes gràcies per passar per aquí. M’ha agradat molt el llibre i he agraït la transparència del vostre equip; és evident que la gent realment heu agafat la vostra riquesa de coneixements i anys d’experiència i ho heu posat tot sota una sola portada. Bona feina!

   Doug

 5. 8

  Gràcies per l'eina Doug. Vaig marcar 50-50. Per a un lloc de bloc que seria un equilibri bastant agradable, tal com ha dit Andy.

  Per a molts llocs de comerç electrònic, hem de considerar-los com més que un fulletó en línia sobre la companyia. Certament, les paraules més "vosaltres" o "vostres" que apareguin en un lloc (correu directe o qualsevol altre anunci) que ofereixi un producte / servei serà una peça de màrqueting millor que una que tingui més "jo" i "jo" a això. Aquests són els conceptes bàsics darrere de la redacció excel·lent.

  El llibre clàssic de Claude Hopkins, Scientific Advertising, és un bon llibre de redacció per a la gent que comença. Es tracta de LLEGIR (si encara no ho heu fet) i molts dels propietaris d’empreses amb més èxit l’han utilitzat per transformar el seu màrqueting empresarial per augmentar les vendes. Fins i tot per a aquells que l’han llegit, val la pena llegir-lo unes quantes vegades més.

 6. 9

  Quina eina fantàstica. Gràcies per crear-lo. Estic feliç de dir que el meu bloc ha obtingut un 9 (un gran sospir d’alleujament: imagineu-vos si un dels nois que van escriure el llibre era una puntuació merda ...) Vés amb compte, David

 7. 10
 8. 11
 9. 12

  Douglas, gràcies per compartir la teva calculadora sintonitzada. Sóc un gran aficionat al llibre Tuned In i estic buscant eines que ens ajudin a ser més conscients de les nostres mancances.

  M’interessa saber més sobre com s’aconsegueix la puntuació. Heu publicat informació sobre les mètriques que utilitzeu per calcular la puntuació? Definitivament utilitzaré la vostra calculadora per millorar la meva puntuació. Saber com obteniu la puntuació ajudarà encara més. -Michael

 10. 13

  Gràcies a Douglas, una eina fantàstica i aparentment la meva va obtenir un 10/10
  (Jo Points: 1 Altres punts: 80) Suposo que hauria de centrar-me més en mi ...
  Potser tindreu l'oportunitat de passar pel meu bloc alguna vegada - http://www.kasumiseo.co.uk/ - Faig un bloc sobre SEO i màrqueting en línia (segur que això em donarà un punt extra !!!)
  Per interès, quin creieu que és el resultat ideal per a la vostra calculadora?

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.