Mavericks at Work: qui contracta?

Mavericks at Work: per què guanyen les ments més originals de les empresesEl mes passat, el Indianapolis Marketing Book Club va escollir Mavericks at Work com a llibre per llegir. M’encanten els llibres i sobretot els llibres de negocis. La meva casa n’és plena. Estic llegint aquest i acabo de començar Mai mengeu sol: i altres secrets per a l’èxit, una relació a la vegada.

Mavericks at Work és un d'aquests llibres increïblement inspiradors, però no estic segur de si en faré o no el "ple". Tom Peters, Guy Kawasaki, Seth Godin i fins i tot els meus amics i familiars continuen dient-me que sigui un inconformista.

Sóc un inconformista de cor, però no estic convençut que el món necessiti tants inconformistes. Oi?

Dissident: un dissident solitari, com a intel·lectual, artista o polític, que pren una posició independent a part dels seus associats.

Al cap i a la fi, no necessitem nois que simplement arreglin els nostres cotxes, escombrin els terres, mantinguin els autobusos en marxa i vigilin la botiga? Es poden permetre totes les empreses seguir promocionant Mavericks? No és que tinc dubtes sobre el meu propi esperit emprenedor, només tinc el dubte que hi ha moltes oportunitats per als Mavericks.

Un bon amic meu em va preguntar com m’agrada el llibre. Vaig respondre: "M'encanta el llibre!"

Després vaig haver de tornar a treballar. No és que el meu treball no em permeti influir ... és simplement això el negoci en general no necessàriament agraeix el desconcert del treball. Són els inconformistes, els forasters, els causants de problemes. Sovint, crec que és el Maverick qui acaba buscant la propera oportunitat, perquè mai no és on acaben de marxar.

M’equivoco en això?

5 Comentaris

 1. 1

  Crec que la gent pot adoptar una posició independent en qualsevol cosa que faci... fins i tot els encarregats de la botiga i els mecànics d'automòbils. No crec que puguem tenir massa gent que deixi de fer les coses només perquè “són així” i, en canvi, faci preguntes, decideixi anar a contracorrent i, com a resultat, millorar el món que ens envolta.

  • 2

   Estic d'acord, per això tenim Jessie James que construeix motocicletes, Orange County Choppers, construeix motocicletes. I totes les persones que faran feina per a ells. Creus que totes aquestes persones són conformistes, juga-ho amb seguretat a la vida. aquests són exemples. Sóc un inconformista. Sóc una americana blanca que va anar a l'escola d'acupuntura. van ser 3 anys llargs. i no sóc decent asiàtic. Jo diria que és ser un inconformista. Realment necessitem més inconformistes

 2. 3

  Jesse,

  No estic en desacord i no em prengui malament, cap dels dos és necessàriament més valuós que l'altre. Crec que un gran equip necessita "aixecadors i impulsors". Els que ho pensen i els que poden executar aquest pla.

  Em pregunto quants inconformistes pot suportar una indústria i si realment n'hi ha escassetat!

 3. 4

  Jo també estava pensant això, però em vaig adonar: tothom pot ser un inconformista de vegades, i un "aixecador i empenta" altres vegades (encara que requereixi mossegar-se la llengua). No seria bo que tothom suggerís fer-ho tot d'una manera nova cada vegada. Però crec que hi ha espai perquè tothom pugui fer les preguntes que cal fer, especialment "per què?". I segons la meva experiència, aquesta pregunta es fa massa poques vegades.

 4. 5

  Estic dacord. Hem de tenir gent per impulsar les noves idees i somiar el que pot ser. El més important és que necessitem persones que es puguin centrar a fer el necessari per tirar endavant la nova direcció.

  Hi ha un temps i un lloc per a tots dos. L'estancament es produeix quan no s'ofereixen idees noves. Tanmateix, l'estancament també es pot produir quan s'incorporen massa idees a la barreja i ningú està disposat a treballar amb les idees d'una altra persona.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.