2 Comentaris

  1. 1

    Estic amb tu Doug. Tant vull agradar els ginys, però sempre em deixen ganes de més. Vull entrar-hi, ajustar-los, relacionar-los amb el meu lloc i mai no puc. Per tant, sempre recorre a la codificació dura i a la construcció manual de tot. Potser sóc un ximple per la satisfacció que tinc de construir jo mateix.

  2. 2

    Sóc un tipus de contingut i responsable dels resultats o de la manca d'aquests vuit llocs, inclòs el meu. M’he recordat massa sovint (i dolorosament) del poc que cal fer descarrilar un visitant. Bàsicament, si col·loqueu alguna cosa al vostre lloc, és millor que hi sigueu per millorar realment l’experiència de l’usuari i / o desplaçar la gent cap a una conversió. Més enllà d’aquestes dues coses, es posen en perill els objectius comercials del lloc.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.