Seguiu els principals influents de les xarxes socials del 2014

Arquetips dels influents de les xarxes socials

El doctor Jim Barry, del bloc Edu-Tainment Social Marketing Marketing, ha elaborat un llista dels principals influents de les xarxes socials (amb el vostre de debò!). El bon Doctor ha escrit un fascinant i detallat post sobre els 4 arquetips d’aquests influencers, que descriu els trets i els tipus d’influència que tenen a la indústria, inclosos:

  • Educadors - proporcionar ajuda i informació
  • Els entrenadors - participa i ajuda (em trobaràs aquí!)
  • Animadors - participar i inspirar
  • Carismàtics - proporcionar informació i inspiració

És una llista fantàstica i l'article és de lectura obligada. Aprecio molt que aparegui com a entrenador. No crec que sigui un líder de la indústria, però crec que sóc un professional honest i ofereixo un bloc que ajuda els professionals del màrqueting a descobrir noves eines i metodologies per millorar el seu ofici. Estic francament a nivell personal, de manera que això podria afectar el meu carisma i la meva capacitat d’entreteniment. Sigui com sigui, estic honrat d’estar en una llista tan increïble.

Top-50-Influencers-Social-Media

Vaig pensar que podria ser bo facilitar-vos el seguiment d’aquestes persones, així que aquí teniu la llista amb el botó de seguiment de Twitter.

EducadorsEls entrenadors


Animadors


Carismàtics


Vaig lliscar al meu compte de Twitter del nostre blog. Traieu els polaritzants arguments no professionals del meu compte de Twitter i us quedareu amb el Martech Zone's. Hehe.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.