Temes principals d'AdSense: Ajax, Flash, WordPress i Firefox

Fa un parell de setmanes, em vaig integrar Adsense amb Google Analytics (Consell núm. 4). Ja em fascina mirar els resultats. Google Analytics té un camí d’objectiu invers per veure el camí utilitzat pels visitants abans de fer clic a la publicitat. Armat amb aquesta informació, es podrien adoptar dos punts de vista diferents:

  1. Puc guanyar més diners si continuo escrivint sobre aquests temes.
  2. Hi ha una demanda de contingut en aquestes àrees, tant que la gent està disposada a fer clic als anuncis per obtenir-lo.

Amb només un parell d’anàlisis al cap de la meva banda, no canviaré les indicacions del contingut del meu bloc només per obtenir ingressos publicitaris addicionals. Però ... sembla que la gent troba el meu bloc i després el deixa a través d’enllaços publicitaris quan no troben la informació que necessiten per als temes que buscaven. Aquí teniu una mirada genial de les estadístiques amb el camí invers dels objectius:

Adsense Analytics

Aquests temes? Ajax, Flash, WordPress i Firefox. WordPress és un dels temes més interessants del meu bloc amb més visites en temes etiquetats amb WordPress que en cap altre lloc. Ara mateix estic treballant en un widget de la barra lateral de WordPress, ja que són desitjables i poden exposar el meu bloc a lectors addicionals.

Quant a Ajax, Flash i Firefox ... Hauré de veure on vull portar-los. Sóc un gran fan de l'Ajax però no tinc molta experiència de Flash (el meu amic Bill en té molt més). I, per descomptat, m'encanta Firefox, és tecnologia complementària i Firebug! Firebug ho és la eina de desenvolupament essencial per a qualsevol desenvolupador web.

Així que ... escriviu sobre aquests temes per satisfer la demanda i podreu guanyar més diners fent-ho! L’anàlisi és genial.

2 Comentaris

  1. 1
  2. 2

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.