He fet una pausa al bloc!

RestaHe estat força bé intentant 1 publicació de qualitat al meu lloc seguida d’una publicació als millors enllaços i articles de la xarxa des de fa força temps. Ahir a la nit vaig agafar un Salt de blocs. L’ideal seria que un descans al blog significés que me’n vaig anar al llit i que m’he adormit mentre llegia. No és per a mi.

Ahir a la nit vaig continuar el desenvolupament d'un Google Map personalitzat per a una organització benèfica local aquí a la ciutat. És un divertit projecte gratuït que pot ser utilitzat o no, però formar part d’alguna cosa molt més gran del que sou sempre és una gran experiència. M’ha presentat a la gent nova i m’ha exposat a noves indústries, sempre un avantatge.

També vaig tenir alguns correus electrònics divertits que anaven i venien argumentant la qualitat sobre la quantitat quant a la gestió del nostre producte. Aquesta sempre és una conversa divertida, el risc de no lliurar res o de lliurar alguna cosa que potser no és ideal. És una trucada dura. Confiaré en la intuïció dels nostres desenvolupadors i veuré quina màgia poden aconseguir.

Se’m farà responsable, de manera que realment m’estic posant. Però la gent sovint us sorprèn quan els autoritzeu. Això és una cosa que predico, així que és millor que visc amb les meves paraules.

Mai no he tingut cap blogger convidat, però estaria encantat de compartir els focus. Deixa’m un comentari o poseu-vos en contacte amb mi si t'interessa. En realitat, no cal que tingueu un bloc. De fet, prefereixo que algú que no tingui blocs s’uneixi a la conversa. Potser "enxamparàs l'error".

Per als meus companys de blogger, tenir un blogger convidat comporta més o menys feina? Només curiós.

3 Comentaris

  1. 1

    Els blocs de convidats segueixen funcionant. El cas és que no és tan probable que tingueu l'experiència d'un blogger com ho és, normalment són els bloggers més nous que volen fer un bloc convidat. També hi ha més comunicació per tractar.

  2. 2

    Si em donessin un tema que pogués elaborar realment, estaria encantat de ser el vostre convidat. Aquesta és una de les moltes experiències que encara no he viscut i, si ho faig viu, sens dubte serà una gran fita.

  3. 3

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.