Això mereix una publicació al bloc ... Gràcies, Kathy!

Fa un temps vaig començar a publicar els meus enllaços diaris en una sola publicació de bloc al meu lloc. Ho vaig fer així per un parell de motius:

  1. No tenia res a afegir a la conversa, però sens dubte volia que els meus lectors trobessin aquestes petites "joies" d'informació.
  2. No volia regurgitar el que tots els altres ja havien escrit. No puc dir-vos el frustrant que va ser i per a mi que vaig passar per 100 feeds al meu lector pre-iPhone, iPhone i post-iPhone. Si només es tracta de regurgitació, llenceu un enllaç i acabeu-ne.

No he sentit queixes sobre els enllaços; tots els comentaris han estat positius. Espero que us agradi d’aquesta manera que us transmeti la informació que tinc.

Aquesta publicació és diferent, però. No puc assenyalar-ho sense cap nota. En tots els blocs als quals he fet referència des del meu lloc, Creació d’usuaris apassionats és, amb diferència, un dels meus favorits.

Aquí teniu un exemple senzill del poderós que té aquest bloc, Kathy Sierra va resumir per què lluito i treballo cada dia de la meva feina a temps complet amb dues imatges simples:

Sobre el desenvolupament de funcions:

Featuritis

I sobre el programari per consens:

Grups muts

Vaig comentar molts blogs, però vaig evitar enllaçar amb la terrible situació en què es trobava Kathy. Kathy va ser l'objectiu d'algunes publicacions i amenaces impactants i terrorífiques en un altre lloc. No vull posar paraules a la boca de Kathy, però a jutjar per la seva escriptura, òbviament, ho va canviar tot. Només puc imaginar el que va passar per això i els meus pensaments i oracions són amb Kathy.

Kathy deixa els blogs a causa de l'exposició massiva que comporta. Molta gent empeny Kathy a continuar amb el seu bloc, però no crec que sigui gens just. Kathy va ser tan generosa amb el seu bloc, va ser increïble. El contingut del bloc es podria haver creat fàcilment en una o dues edicions Cap primer llibres, però en canvi, aquests fantàstics pensaments se’ns van donar de forma gratuïta.

Gràcies, Kathy! Si voleu ajudar o canviar una sola persona amb el vostre bloc, heu tingut èxit amb mi. Espero la vostra pròxima passió! M'encantaria veure-vos recopilant tota la informació del vostre bloc en un llibre fantàstic ... potser pugueu tenir un model de subscripció tancat o un butlletí que continuï i us proporcioni la seguretat que mereixeu.

Potser una guia inicial per al desenvolupament i la gestió de productes de programari? Inclou aquestes 2 imatges: expliquen tota la història.

One comment

  1. 1

    No podria estar més d'acord. El bloc de Kathy va ser un dels primers als quals em vaig subscriure, i des d'aleshores ha demostrat ser una joia. Recordo haver llegit no menys d'una dotzena d'articles i vaig dir "wow" just després d'això. És un d'aquells blocs que no deixen de sorprendre't amb la profunditat i la comprensió de les relacions negoci-client i la usabilitat del programari.

    La veritat és que estic molt enfadat amb qui va fer això i va fer que això s'acabés. Suposo que tot el que podem fer ara és desenterrar les coses antigues i aprendre, una mica com el que vas fer aquí.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.