Estan equivocats ... No tuiteu prou

massa tuits

Fa uns anys, hauria aconsellat a la gent no tuitejar massa. De fet, va ser un motiu clau per què la gent no us va seguir a Twitter. Avança uns quants anys i Twitter ha passat d’uns quants xocs per hora a un rugit ensordidor d’autoposts, comptes falsos, spammers i informació a una velocitat que simplement no es pot digerir a cap nivell còmode.

El fet és que, si intenteu cridar l’atenció en una sala forta, heu d’alçar la veu o repetir-vos. Twitter és una sala sorollosa ... increïblement sorollosa.

Continuo llegint normes pel que fa a Twitter en línia. Es continuen publicant normes sobre el millor moment per Tweet Tweetant massa. Vaig decidir provar-los normes. De fet, no només vaig fer una petita prova, sinó que vaig explotar Twitter.

No em facis malament

M'agrada cridar en una habitació forta? No. M'agrada repetir-me? No ... Odio absolutament. I estic segur que algunes persones em diran que els consells que estic a punt de donar s’afegiran al problema i no ajudaran a resoldre’l.

El problema no són persones com jo. El problema és l’habitació. Cada dia, durant molts anys, he participat activament a Twitterverse i he intentat proporcionar valor, entreteniment, assistència i conversa. Amb el pas del temps, però, m’he cansat de Twitter. Obro el meu feed i un petit percentatge de la conversa és útil.

Pràcticament cada dia bloquejo un spammer. Quan miro la seva pàgina, tenen un missatge repetit centenars de vegades. De debò, fins a quin punt és difícil per a Twitter posar un filtre als comptes per assegurar-se que no repeteixen el seu missatge una vegada i una altra ?!

Per tant, fins que Twitter decideixi fer alguna cosa sobre la qualitat i la quantitat d'informació compartida a través de Twitter, he decidit trencar-ho normes dels meus companys de xarxes socials. Ah ... i va funcionar.

Tweeting cada hora, les 24 hores del dia

Jenn em va presentar un fantàstic complement de WordPress anomenat Reviu Old Post. Tot i que hi ha una versió gratuïta, us recomanaria que pagueu les funcions addicionals incloses a la increïble versió Pro. La versió té moltes més funcions i millora la capacitat d’incrementar el vostre contingut amb una imatge destacada directament des de WordPress. El connector també permet Bit.ly integració perquè pugueu mesurar el percentatge de clics des dels enllaços compartits.

Aquí teniu un exemple de com apareix la targeta Twitter

He configurat el connector per publicar contingut aleatori durant l'últim any cada hora a Twitter. Tot i que solia publicar de 2 a 4 actualitzacions al dia, ara publico de 24 a 30 vegades al dia. Amb tant de soroll, pensaries que perdria tots els meus seguidors i impulsaria el meu compromís amb el tanc. No.

Reviu el missatge Old Post Pro

El resultat d’un tuit massa

Les estadístiques no menteixen i el meu Twitter Analytics, així com el de Google Analytics del meu lloc, em diuen que va ser un moviment increïble. Aquí teniu un desglossament:

  1. Taxa de compromís Del 0.5% a més del 2.1%!
  2. Impressions de piulades 159.5% més fins a 322,000.
  3. Visites al perfil 45.6% més fins a 2,080.
  4. Seguidors AMB 216 a 42,600.
  5. Retweets 105.0% més fins a 900.
  6. Tuits que t’enllacen 34.3% més fins a 6,352.
  7. Trànsit del lloc des de Twitter 238.7% més, fins a 1,952 visites.

No estic segur de com puc argumentar amb aquestes estadístiques. No he perdut seguidors, he guanyat seguidors. No he perdut el compromís, es va quadruplicar. No he perdut les visites al lloc, s'han duplicat. Cada mètrica assenyala el fet que, en augmentar massivament el nombre de tuits publicats, he millorat substancialment el meu rendiment a Twitter.

Per què? Sembla bastant clar que, no només no molesto als meus seguidors actuals, sinó que es veuen més els meus tweets, es retueixen més i fan clic. Si fes una analogia, seria que estàs conduint pel carrer amb molt de trànsit i un tuit és una cartellera. Les possibilitats que el trànsit vegi la vostra cartellera són força reduïdes. però si es pogués posar una cartellera cada quilòmetre més o menys, les possibilitats de ser vist són molt millors.

No m’escoltis!

No confiïs en el meu exemple per limitar el teu soroll a Twitter. Recordeu que només comparteixo amb més freqüència les targetes de Twitter amb contingut de valor. Tampoc no tindria por de compartir el mateix Tweet exacte més d’una vegada al dia. El més probable és que els vostres seguidors no ho vegin més d’una vegada. Proveu de duplicar la taxa de publicació de Twitter i vegeu com afecta la vostra analítica. Si funciona, proveu de doblar-lo de nou. Feu-me saber com va als comentaris.

Divulgació: My Reviu Old Post link és un enllaç d’afiliació. Em va agradar tant que em vaig inscriure immediatament a una associació amb ells.

One comment

 1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.