El Thunderbolt està matant l’iPhone

Thunderbolt iphone vzw

Thunderbolt iphone vzwWalter Piecyk, BTIG Research L'analista afirma que l'HTC Thunderbolt realment supera la venda de l'iPhone al 28% de les botigues de Verizon. Ja sé per què.

Aquest mes iniciem algunes publicacions en dispositius mòbils. La comprensió de la tecnologia que s’adopta és important per als comerciants. El creixement d’Internet mòbil s’accelera molt més ràpid del que ningú esperava. Un exemple: les cerques de Chrysler durant el Super Bowl van augmentar 48 vegades sobre el volum normal de consultes d’escriptori, però la cerca al mòbil va ser 102 vegades. GoDaddy ha vist consultes 38 vegades més altes del normal, amb el mòbil activat 315 vegades.

Dispositius com l'HTC Thunderbolt de Verizon estan obrint el camí a aquest creixement. Es tracta d’un espectacular telèfon Android. Després de provar-ho durant un mes, me'n vaig enamorar tant que vaig anar a comprar l'actualització. L’havia de tenir. El telèfon és preciós ... i ENORME. És possible que algunes persones ho considerin massa gran ... el polze amb prou feines pot lliscar per l’enorme pantalla. Al costat de l'iPhone 4, l'iPhone només apareix deficient ... i els materials ni tan sols se senten tan impressionants. Igual que l'iPhone 4, el Thunderbolt també està equipat amb una segona càmera.

Nota: Vaig comprar un iPhone 4 per a la meva filla (no, no volia un Thunderbolt) per poder tornar-la a Verizon. La cobertura i facturació de AT&T va ser terrible. Estalviaré uns quants diners, tornaré a tenir una factura única i obtindré una millor cobertura sense que les trucades caiguin.

Havia treballat amb el Droid Pro durant l’últim any més o menys i em va encantar, però els meus dits greixos lluitaven amb el teclat. Sorprenentment, el teclat visual del Thunderbolt és més gran que el teclat físic del Droid Pro. Puc escriure molt més fàcilment, sobretot quan el giro horitzontalment. Després d’haver mirat endavant i endarrere entre pantalles el darrer mes ... no vaig poder deixar de banda el Thunderbolt.

Aquí teniu el Droid Pro, l’HTC Trophy i l’HTC Thunderbolt un al costat de l’altre:
100 0087

També vaig poder provar l'HTC Trophy, un dispositiu Windows Phone 7. No descompteu Windows Phone 7 ... la interfície d'usuari no és només elegant, és molt més fàcil de navegar que l'iPhone o Android al meu parer. Tot i que les agències i tècnics com jo no passaran al Windows Phone 7, el mercat d’intercanvi empresarial és enorme. Ho vaig ensenyar a un senyor del vol amb mi cap a Atlanta i em va dir que no podia esperar que fos Blackberry per un. El temps ho dirà, però gairebé no crec que Microsoft estigui fora de la carrera aviat, ja que posseeix el correu electrònic corporatiu.

trons de tronsMalauradament, no crec que el maquinari de l’HTC Trophy sigui a l’alçada del sistema operatiu. La càmera fa pudor. A la foto de l'esquerra, veureu la foto de Thunderbolt (8 megapíxels) a l'esquerra, Trofeu (5 megapíxels) a la dreta. Pel que fa al vídeo, el Thunderbolt grava a 720 HD ... així que finalment puc acabar amb mantenir una càmera de vídeo de mà allà on vagi. Una característica de disseny única és un suport a la part posterior que s’estira per mantenir el telèfon en posició vertical ... idea genial! Ahir a la nit era el meu rellotge nocturn al costat del meu llit.

L’única queixa que he sentit sobre el Thunderbolt és la durada de la bateria. Però realment no m’importa. Sempre viatjo amb una bateria i un carregador USB de recanvi. Simplement no puc deixar de mirar fixament la pantalla. Tinc curiositat si aquesta nova onada de càmeres és el final de l’iPhone. Els sistemes operatius Android i Windows Phone 7 són superiors i aquests nous dispositius milloren cada dia.

6 Comentaris

 1. 1

  Desitjo que Verizone pugui obtenir un dels telèfons oficials de Google Nexus. En realitat no m’agrada la pantalla gran, però m’encanta Android (tot i que el maquinari Droid Eris mai no ha estat capaç de gestionar res després de les primeres versions d’Android). El meu pròxim telèfon serà un Android també, encara no estic segur de quin.

 2. 2

  Suposo que això és una gran notícia per a Google, però una gran notícia per a la indústria mòbil i els operadors de telefonia mòbil; cada dia depenem cada vegada més d’aquests telèfons. Encara no tenim el Thunderbolt al país molt (Colòmbia), però és una bona notícia tenir una bona alternativa per a iPhone. Cal esperar a veure què passa amb la propera versió de l'iPhone.

 3. 4

  Acabo d’aconseguir el Thunderbolt i m’encanta! És un telèfon espectacular per tot arreu i, a través d’Amazon Wireless, el vaig aconseguir per 130 dòlars, la qual cosa suposa un estalvi del 50% en comprar-lo a la botiga Verizon. El temps ho dirà, però cada minut que faig servir el Thunderbolt, cada vegada m’encanta més.

 4. 5

  Acabo d’aconseguir el Thunderbolt i m’encanta! És un telèfon espectacular per tot arreu i, a través d’Amazon Wireless, el vaig aconseguir per 130 dòlars, la qual cosa suposa un estalvi del 50% en comprar-lo a la botiga Verizon. El temps ho dirà, però cada minut que faig servir el Thunderbolt, cada vegada m’encanta més.

 5. 6

  Acabo d’aconseguir el Thunderbolt i m’encanta! És un telèfon espectacular per tot arreu i, a través d’Amazon Wireless, el vaig aconseguir per 130 dòlars, la qual cosa suposa un estalvi del 50% en comprar-lo a la botiga Verizon. El temps ho dirà, però cada minut que faig servir el Thunderbolt, cada vegada m’encanta més.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.