Com menys veig, milloren les coses!

cansat de l’ordinador

De vegades em pregunto si realment els objectius a llarg termini ens distreuen de la feina que ens ocupa. Si sempre desitges més, estàs mai satisfet d’on ets? De vegades, a casa o a la feina cal alguna cosa catastròfic per esbrinar tot el que hem d’agrair.

Aquesta setmana passada, el meu bloc ha tornat a estar a punt. Vaig començar un nou treball i he estat treballant nits en desenvolupar una altra aplicació, i tots dos estan concentrats. No sóc un bon malabarista: m’agrada concentrar-me en un objectiu i treballar per aconseguir-ho. Com a resultat, el meu enfocament en el meu nou treball ara mateix és intens. Tan bon punt surto de la feina i salto al cotxe, la meva atenció es dirigeix ​​cap al projecte lateral. Al matí, he tornat a pensar en la meva feina.

El meu blog va perdre les últimes dues setmanes. Vaig continuar publicant les meves lectures diàries, però en el millor dels casos era esporàdic amb les publicacions del meu bloc. No crec que s’aconseguissin a corre-cuita, però definitivament no em vaig concentrar tant com hauria d’haver tingut. Potser l’àrea que més ignorava era la de supervisar-la Ingressos d'anuncis, analítica i rànquings. Sabia que tenia feina i no em podia preocupar de la pèrdua, així que vaig decidir ignorar-la.

L’hàbit de controlar el meu rang i trànsit s’estava convertint en tota una obsessió. No crec que ho comprovaria més d’una vegada al dia, però quan veia com es retardaven les xifres, hi reflexionaria durant hores i intentaria combatre’l. És una mica com fer retrocedir una onada: els lectors ja són a prop impuls, no reacció. Això vol dir que és la marató i no l’esprint ... i he de recordar-ho sovint.

Per tant, si les estadístiques no van en la direcció que desitgeu, potser haureu de fer un descans de la brúixola. Puc afirmar honestament que ara estic rebotant molt bé ... el meu nombre de lectors ha augmentat, les estadístiques del meu feed han augmentat ... i els meus ingressos han augmentat. Necessito fer el que faig millor, i això és dur-ho a llarg termini i deixar de mirar els números. Hi tornaré Propines sobre blocs tan aviat com es completi el meu projecte! Gràcies a tots aquells lectors que han estat esperant pacientment.

Com menys veig, millors són les coses!

4 Comentaris

 1. 1

  Bonica història: puc dir que ara és el meu cas, comprovant les estadístiques dels meus canals Adsense tan sovint com puc, ja que és una temporada optimitzadora per a mi. Però això va valer la pena, així que aviat aniré a frenar una mica 🙂

 2. 2

  Estic dacord. Pot ser molt fàcil obsessionar-se amb les estadístiques. Encara miro les meves estadístiques un cop al dia, que crec que és massa.

  Només cal centrar-se en escriure un bon contingut i comercialitzar el vostre bloc i el trànsit continuarà arribant 🙂

 3. 3

  Puc relacionar-me completament! I sobretot, ja que el blog de la meva empresa es va traslladar i, per tant, va començar de nou de zero, és ridícul quant de temps em dedico obsessivament a les nostres estadístiques fins ara bastant tristes. estar molt millor!

  Us desitjo sort, estic segur que, un cop us endureu, podreu dedicar més temps a la publicació.

 4. 4

  També puc relacionar-me amb l’anterior. Suposo que també és una part integral de la vida com a blogger (i com a venedor / màrqueting). De tant en tant, també em veig massa sovint consultant les estadístiques del meu lloc. He de donar-me un cop de peu per darrere per concentrar-me en el desenvolupament de contingut original.

  Com a professional de vendes, també sé això: la tendència a dedicar temps a la previsió, fulls de càlcul, etc. en lloc d’estar davant dels vostres clients tancant ofertes i preocupant-vos per la comprovació de la comissió més endavant. Com a blogger, he de concentrar-me en augmentar els meus subscriptors concentrant-me en el contingut estrella. I la resta vindrà, com es diu 😉

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.