Com menys veig, milloren les coses!

cansat de l’ordinador

De vegades em pregunto si realment els objectius a llarg termini ens distreuen de la feina que ens ocupa. Si sempre desitges més, estàs mai satisfet d’on ets? De vegades, a casa o a la feina ens cal alguna cosa catastròfica per descobrir tot el que hem d’agrair.

Aquesta setmana passada, el meu bloc ha tornat a estar a punt. Vaig començar un nou treball i he estat treballant nits en desenvolupar una altra aplicació, i tots dos estan molt concentrats. No sóc un bon malabarista: m’agrada concentrar-me en un objectiu i treballar per aconseguir-ho. Com a resultat, el meu enfocament en el meu nou treball ara mateix és intens. Tan bon punt surto de la feina i salto al cotxe, la meva atenció es dirigeix ​​cap al projecte lateral. Al matí, he tornat a pensar en la meva feina.

El meu blog va perdre les últimes dues setmanes. Vaig continuar publicant les meves lectures diàries, però en el millor dels casos era esporàdic amb les publicacions del meu bloc. No crec que s’aconseguissin a corre-cuita, però definitivament no em vaig concentrar tant com hauria d’haver tingut. Potser l’àrea que més ignorava era la de supervisar-la Ingressos d'anuncis, analítica i rànquings. Sabia que tenia feina i no em podia preocupar de la pèrdua, així que vaig decidir ignorar-la.

L’hàbit de controlar el meu rang i el meu trànsit s’estava convertint en tota una obsessió. No crec que ho comprovaria més d’una vegada al dia, però quan veia com es retardaven les xifres, hi reflexionaria durant hores i intentaria combatre’l. És una mica com fer retrocedir una onada: els lectors ja són a prop impuls, no reacció. Això vol dir que és la marató i no l’esprint ... i he de recordar-ho sovint.

Per tant, si les estadístiques no van en la direcció que desitgeu, potser haureu de fer un descans de la brúixola. Puc afirmar honestament que ara estic rebotant molt bé ... el meu nombre de lectors ha augmentat, les meves estadístiques del feed han augmentat ... i els meus ingressos han augmentat. Necessito fer el que faig millor i això és dur-ho a llarg termini i deixar de mirar els números. Hi tornaré Propines sobre blocs tan aviat com es completi el meu projecte! Gràcies a tots aquells lectors que han estat esperant pacientment.

Com menys veig, millors són les coses!

4 Comentaris

 1. 1

  Una petita història bonica 🙂 Puc dir que aquest és el meu cas ara, comprovant les estadístiques dels meus canals d'Adsense tan sovint com puc, ja que és una temporada optimitzant per a mi. Però això sí que va pagar, així que aviat aniré una mica més lent 🙂

 2. 2

  Estic dacord. Pot ser bastant fàcil obsessionar-se amb les estadístiques. Encara miro les meves estadístiques un cop al dia, cosa que crec que és massa.

  Centra't a escriure bon contingut i comercialitzar el teu bloc i el trànsit seguirà arribant 🙂

 3. 3

  Puc relacionar-me completament! I sobretot com que el meu blog de l'empresa es va traslladar i, per tant, va tornar a començar de zero, és ridícul el temps que passo obsessiu amb les nostres estadístiques fins ara, bastant tristes. Si només pogués redirigir aquesta energia a les publicacions... Probablement seria estar molt millor!

  Et desitjo sort, segur que un cop entris en el swing de les coses tindreu més temps per publicar!

 4. 4

  També puc relacionar-me amb l'anterior. Suposo que també és una part integral de la vida com a blogger (i com a persona de vendes/màrqueting). De tant en tant també em trobo comprovant les estadístiques del meu lloc amb massa freqüència. He de donar-me una puntada al darrere i tornar a concentrar-me a desenvolupar contingut original.

  Com a venedor professional també sé això: la tendència a dedicar temps a les previsions, fulls de càlcul, etc. en lloc d'asseure's davant dels vostres clients tancant ofertes i preocupar-vos més endavant per la comprovació de la comissió. Com a blogger, he de concentrar-me a aconseguir els meus subscriptors concentrant-me en el contingut insígnia. I la resta vindrà, com diuen 😉

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.