L’equip i les aplicacions que em mantenen al negoci

Depositphotos 2580670 original

Els darrers sis mesos han estat un repte, ja que he començat el meu propi negoci. El desafiament més gran és el flux de caixa ... ràpidament descobriu que, tot i que esteu treballant dur, els diners no necessàriament flueixen a la porta. Com a resultat, estic curta i mesquina. Ni tan sols he comprat espai per a oficines en aquest moment.

Vaig pensar compartir un desglossament de les meves eines del comerç. No tinc res especial i realment treballo per mantenir els costos el més baixos possible.

 • Macbookpro - No tinc les últimes novetats, però aquest és definitivament el meu motor de treball. M’agradaria tenir un model més recent, però estic ajornant la despesa durant un temps. El meu Mac funciona amb Leopard de manera brillant, però connecta un segon monitor gran i s’atura. Aquesta serà la meva despesa més gran el 2010, ja que estic actualitzant.
 • Cordó addicional per al meu MacBookPro - Tots els ordinadors portàtils haurien de tenir almenys 2 cordons ... un per deixar-lo a la feina i un per guardar a la bossa. Punt!
 • Unitat USB Western Digital de 250 GB - Aquest és el meu emmagatzematge principal per a dades de clients, que també faig còpies de seguretat en línia. També m’encantaria aconseguir-ne un Càpsula del temps per al despatx a casa.
 • Blackberry 8330 - gràcies a Adam per recomanar aquest telèfon. La meitat del meu cervell està en aquest telèfon. Està sincronitzat amb Google Apps, té una càmera, Evernote, Twitter, Facebook i fins i tot Foursquare.
 • Flip Mino HD - Obtenir videoclips és un repte per a un noi que escriu molt, però aquesta és la càmera HD definitiva per a la feina. Combinat amb iMovie Camtasia per a Mac - Fer pel·lícules no podria ser més fàcil.
 • Micròfon de floc de neu blau - He gravat força presentacions i enregistraments d'àudio amb aquest micròfon i és fantàstic. Molt millor que el micròfon portàtil per defecte.
 • Auriculars Sony - combinat amb De Pandora giny d'escriptori (servei de pagament), simplement no us podeu equivocar. Ho anul·len tot.
 • Ogio bossa de missatgeria d'eBags. Aquesta bossa (model Hip Hop) no és gens meravellosa ... sis mesos després d’haver estat arrossegada, llançada i batuda, i encara sembla totalment nova. Tanmateix, m’agradaria que les corretges tinguessin giratòries.
 • iPod Touch - Encara puc jugar amb totes les aplicacions, nois. Puc donar-la als nens i aconseguir un model nou, però ... Projecte de llei em diu que els nous tenen micròfons incorporats.
 • Freshbooks - Tota la facturació del meu client passa amb Freshbooks. Ara tinc 2 altres amics que l'utilitzen ... és una solució increïble de programari com a servei per gestionar els vostres clients.
 • Dropbox - De llarg, aquest ha estat el millor sistema de còpia de seguretat i gestió de fitxers en línia que he utilitzat. S’integra directament amb OSX i Windows per simplificar la funció d’arrossegar i deixar anar. Tinc un munt d’amics que l’utilitzen i transferim fitxers de grans clients amb facilitat.
 • Google Apps per a correu - La resta d'aplicacions són gairebé merdoses en comparació amb Office (ho sento Google), però Google Apps val el preu de 50 dòlars / any només per correu electrònic empresarial. La meva habilitat per sincronitzar i gestionar múltiples aplicacions de correu electrònic i calendari és fantàstica.

My Sol·licitud número 1 del 2009 és, sens dubte, Tungla. L’altre dia, només em reunia amb algú que parlava de quantes vegades van per telèfon i per correu electrònic intentant programar cites. Tungle ho fa increïblement senzill. També se sincronitza sense esforç amb els calendaris de Google, de manera que sempre que tinc un error de programació, normalment no ho he enregistrat correctament.

2 Comentaris

 1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.