L'efecte Digg: Conclusió ... Ajuda?

digg

Quan vaig publicar un divertit vídeo sobre Bill Gates i Napoleon Dynamite, la meva intenció era veure quin impacte podria tenir Digg en exposar el meu bloc a altres persones. A més, la meva intenció era mostrar els efectes posteriors de l '"efecte Digg". Noah endavant Okdork em manté honest en aquest tema.

"L'efecte Digg" és la catapulta dels èxits que el vostre lloc obté quan envieu una història a través de Digg que altres "Diggers" troben interessants. La pregunta definitiva és si serviria de bo a algú com jo? (Si voleu llegir la primera part d'aquesta prova, feu clic a aquí).

Estadístiques (L'efecte Digg és el gran rebot):

Conclusió de Digg

És possible que ho informi un dia abans ... notareu que l'últim punt del gràfic és força baix. Això es deu al fet que les estadístiques no es van informar completament d'ahir.

Conclusió de Digg 2

Conclusió de Digg 3

La meva conclusió:

Una setmana després dels meus grans èxits, segueixo rebent algunes gotes de trànsit de Digg. Tot i això, el nombre de visites múltiples respecte a les visites per primera vegada ha augmentat del 6.38% a l’11.77%. Això vol dir que alguns dels meus "excavadors" han "dugg" el meu lloc. A més, el nombre de persones subscrites al meu feed s'ha triplicat i llegeix diàriament (estadístiques de FeedPress). En general, el nombre de visitants del meu lloc diàriament augmenta un 300%. És difícil de veure a les gràfiques, ja que l’escala es dispara per cobrir l’esdeveniment Digg ... però la tendència posterior a l’esdeveniment ha augmentat força.

És bo això? Potser! De les 4,000 persones estranyes que van venir al meu lloc durant l'esdeveniment Digg, probablement n'hi afegia més o menys uns 100 lectors al meu lloc diàriament. No m’equivoqueu, es tracta d’una taxa de retenció terrible. En part, perquè una porció tan petita dels espectadors del vídeo podria estar interessada en el meu bloc. És com anunciar el vostre estudi de ioga al diari. És clar, un milió de persones poden mirar l’anunci ... però pràcticament a tots no els importarà.

Ho tornaria a fer?

Possiblement. Crec que preferiria evitar els vídeos que realment no són rellevants per als meus lectors / subscriptors. Si tinc un vídeo d'alguna cosa relacionada amb el màrqueting, l'automatització o Indianapolis ... probablement tindria l'oportunitat de soterrar el meu lloc de nou. Fora d’això, però, no em preocupa realment exposar el meu blog a persones que no fan cap problema.

3 Comentaris

 1. 1

  Ei Doug,

  gran seguiment. Estic completament d'acord amb la rellevància. M'alegro que alguns com jo estiguin enganxats i gaudeixi llegint les vostres publicacions.

  noah
  okdork.com

 2. 2

  M’adono que aquesta és una publicació antiga. Estic d'acord amb la pujada de pàgines vistes i els visitants únics del lloc després d'haver publicat la publicació. Però, què passa amb la qualitat? Tornen aquests visitants? Seria interessant veure el percentatge de conversions.

  • 3

   Hola CA,

   Personalment, no crec que la qualitat hi sigui. És una de les falles que tinc amb Digg, les seves categories són tan ambigües que el tema realment no està dirigit al públic. Alguns dels altres llocs de marcadors socials fan una millor feina orientant-se a un nínxol que podria quedar-se, però no Digg.

   El percentatge de conversions anterior va ser inferior al 0.25%. El digg va continuar incorporant lectors després del digg inicial, de manera que per això estimo "menys de".

   Doug

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.