La millor nota que he rebut MAI al meu bloc

Somriure i SalutEl meu bloc ha cridat força atenció en els darrers mesos i la gent ha estat massa amable en els seus comentaris. El fet que la gent es prengui el temps per fer-me un compliment o donar-me les gràcies és impressionant. Realment em porta a intentar dedicar més esforç a cada publicació. He tingut alguns comentaris fantàstics des que vaig començar el bloc, però he de compartir aquesta carta amb vosaltres. Em va fer absolutament el dia! També és un testimoni de l’impacte que pot tenir un bloc. Abans d'aquesta nota, ni tan sols sabia que Mitch era un lector ... fes un cop d'ull a la seva nota:

Douglas,

Sóc un lector de llarga data i subscriptor del vostre bloc. Volia enviar-vos un correu electrònic per informar-vos de què estic fent.

Jo i un amic, tots dos estudiants de primer cicle de la Universitat McGill de Montreal, Canadà, acabem de llançar una nova empresa d’atenció al client en línia. Hem utilitzat molts dels ensenyaments del vostre bloc per desenvolupar aquesta nova nostra empresa.

La nostra empresa es diu ClixConnect i ofereix un servei extremadament innovador per proporcionar atenció al client en línia. El que fem és bàsicament oferir un servei de xat en directe subcontractat per als llocs web de la gent (mitjançant els petits botons de xat en directe que veieu als llocs web). Els propietaris de llocs web poden respondre a les preguntes del xat quan estiguin disponibles i, quan no estiguin disponibles, algú del nostre centre de trucades respondrà les seves consultes el 24/7/365.

Aquesta és la meitat de la innovació. El component enormement innovador de ClixConnect és que també tenim una nova tecnologia al nostre programari que permet recomanacions de xat automatitzades per als clients, en funció del producte que estiguin visualitzant. Per tant, per exemple, si algú mira una samarreta vermella en un lloc web, pot aparèixer una finestra de xat automàtica que els recomana un pantaló blau.

Vam dedicar uns 6 mesos a planificar-ho i vam treballar amb gent del Canadà, els Estats Units, Romania i el Pakistan per llançar-lo.

Només volia fer-vos saber que les idees estan activades Martech Zone realment ens han ajudat a arribar on som avui i ho agraïm sincerament.

Gràcies de nou Douglas!

Mitch Cohen

Mitchell Cohen
Universitat McGill BCom 2008

Estic realment afalagat! Quina carta tan sorprenent. No puc dir-vos quant va significar per a mi la lectura d’aquesta nota. Molta sort amb Clixconnect, Mitch! Revisaré la vostra sol·licitud i continuaré esforçant-vos per oferir-vos contingut que us ajudi.

7 Comentaris

 1. 1

  Això està molt bé, sobretot si vinc d'un estudiant. Fa 18 mesos un dels meus empleats va marxar a l'escola de postgrau a Europa. Va visitar fa 4 setmanes i em va dir que les metodologies de relacions públiques i de negoci estratègic que havia compartit amb ell a la feina aquí li havien donat un poderós avantatge competitiu entre els seus companys. En aquell moment, no en tenia ni idea.

  Em va emocionar profundament perquè és un bon noi i farà moltes coses grans a la seva vida.

  Estic segur que n'hi ha molts d'altres com Mitch que s'han apoderat del vostre treball.

  • 2

   Gràcies Neil... comentaris i cartes com aquesta són sens dubte més inspiradors que qualsevol bonificació. Em va semblar molt bé llegir això.

   Gran part del meu bloc es basa en comentaris, així que crec que és una nota amb la qual tots ens podem sentir bé!

 2. 3

  La interacció que tinc en rebre comentaris és la part més gratificant d'escriure el meu bloc i m'ajuda a esforçar-me per aconseguir un contingut cada cop millor.

  És una gran història, Doug, i el producte que han creat és una idea fantàstica, fins i tot podria pensar en utilitzar-lo en el futur.

  Sens dubte, he utilitzat moltes de les vostres recomanacions al meu bloc i ara estic a prop de 200 lectors (després només d'un parell de mesos) a feedburner, i això és en part gràcies a vosaltres.

  Mantingues la bona feina,

  Osca

 3. 5

  Sé que et va fer sentir meravellós! Comentaris com aquest sempre et fan sentir especial.

  Tinc una gran quantitat d'amagats al meu bloc, molts d'ells m'envien correus electrònics de tant en tant i de tant en tant surten i
  "parlar" de vegades els seus comentaris tenen un impacte més gran en mi que els dels meus lectors habituals simplement perquè va ser completament inesperat. 🙂

  Acabo de descobrir el vostre lloc web fa uns vint minuts. Ja he llegit moltes de les teves publicacions i t'he marcat/enllaçat perquè pugui tornar quan tingui més temps.

  He estat pensant seriosament a portar el meu bloc al següent nivell i la informació de llocs web, com el vostre, sens dubte m'ajudarà a convertir els meus somnis en realitat.

  He estat blogging durant més de dos anys, però, els meus objectius durant els últims mesos estan canviant.

  • 6

   Gràcies mare vegana! També miraré el teu lloc. No sóc vegà, però tinc un respecte increïble per la dedicació que cal. I, per descomptat, ets mare, la feina més dura! Sóc pare solter, així que intento (i fracaso) portar els dos barrets.

   Avisa'm si et puc ajudar amb alguna cosa!

 4. 7

  Gràcies Douglas,

  Definitivament faré preguntes. En aquest moment no sé què preguntar! El màrqueting, per al meu bloc, és encara molt nou per a mi. Estic escoltant, llegint i aprenent.

  Sóc mare soltera i sí, sé què vols dir amb intentar portar els dos barrets. 🙂

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.