Gràcies Trey Pennington

treypennington1

Algunes notícies impactants aquest matí, en saber de la inesperada mort de Trey Pennington. Al març, Trey i Jay em van demanar que participés al seu programa de ràdio, Obert per a empreses. Va ser una gran conversa sobre la continuïtat de la popularitat dels blocs i Trey realment em va donar la llum durant tot el programa. Si llegiu el seu mur de Facebook, trobareu que l’interessament era força comú en tots els missatges que deixaven els seus seguidors i amics.

gràcies treyNo conec cap dels detalls, però sembla que Trey es va acabar amb la vida. Això fa que sigui tot un xoc. Algunes de les xarxes de Trey exhorten a la gent a buscar ajuda si tenen algun pensament de suprimir-se la vida. Per descomptat, també ho animaria.

Tanmateix, hi ha una altra preocupació subjacent per a mi. La personalitat en línia de Trey era increïble. Viatjava amb freqüència i estava totalment compromès amb la seva xarxa. La seva pàgina de twitter és un flux inacabable de tuits que va animar, agrair i promocionar altres persones. La meva preocupació era la increïble xarxa de persones no va ser suficient. Per més transparents que siguem, seguim desenvolupant persones en línia que no sempre coincideixen amb els nostres reptes fora de línia.

L’economia ara és una merda. Hi ha qui diu que l’ignora i continua avançant ... però tinc serioses preocupacions com a empresari. En un moment en què la meva agència té un èxit continuat, encara estem desafiats. En lloc de posar el 100% per als nostres clients, ens trobem amb un 150% per a ells ... i de vegades no n’hi ha prou: les demandes continuen abocant-se. Mentre treballem més i els nostres clients creixen, ho són tenir problemes que afecten el seu flux de caixa ... i això és una cosa que sempre afecta els que som cap amunt.

A guanyar en aquesta indústria, heu de créixer. Per créixer, heu d’estar compromesos i promocionar-vos sense parar. A mesura que la vostra xarxa es fa més gran, les expectatives també creixen. Cal que cada discurs que proporcioneu sigui millor que l’anterior. Tots els llibres que escriviu han de ser els més venuts. Totes les publicacions del bloc han de ser virals. Sempre que algú es posa en contacte amb tu, has de contactar-hi a canvi ... o bé et veuen com un hipòcrita o com una mena d’elitista. El fet és que les demandes dels professionals d’aquesta indústria són força aclaparadores.

Cada cop llegeixo més sobre alguns dels líders de la indústria de les xarxes socials que es tallen, contracten personal per posar-los entre ells i la seva xarxa i responen automàticament a les sol·licituds amb avisos d’indisponibilitat. Els meus amics fan broma amb mi per no poder trucar-me ni agafar-me. Algunes de les persones menys enteses em deixen missatges frustrats, em fan un tuit, em posen en contacte amb mi a Facebook ... i després em molesten directament que no respon.

A principis d’aquesta setmana, vaig deixar el telèfon activat i va vibrar sense parar amb una trucada nova cada pocs minuts. Finalment el vaig apagar (com faig sovint). Tot i que treballava tots els caps de setmana, ara prenc temps per a amics i familiars, independentment de la càrrega de treball o dels missatges sense resposta. Simplement, no puc estar al dia amb la gestió d’una empresa, l’execució del treball, la comercialització del meu negoci i la resposta a totes les sol·licituds de la meva xarxa. Quan necessito temps, la comunicació amb la meva xarxa trontolla.

No em queixo. Aquest és el món que he escollit adoptar i treballar-hi, i M'encanta. Només us demano als que es beneficien de la feina que fan els professionals en línia que prengueu un minut, que els agraïu ... i que entengueu que ho fem el millor que podem.

Trey Pennington tenia quatre cops el següent que tinc. No m’imaginava les exigències que tenia. Teníem l'esperança de treure Trey al nostre programa de ràdio aviat com agraïment pel seu suport a mi ... Lamento que no tinguem aquesta oportunitat. Però estic agraït a Trey per l'oportunitat que em va donar per comunicar-me amb la seva xarxa. Aquest és el tipus de noi que era. I estic agraït pel nostre temps junts en línia.

16 Comentaris

 1. 1
 2. 3

  Fa menys d’un any, la nostra congregació va perdre un amic molt estimat pel suïcidi. Va ser un xoc i van sorgir les mateixes preguntes que vau plantejar al vostre lloc i vam haver d’organitzar una sessió d’assessorament per al dolor per abordar les complexes qüestions del suïcidi i la depressió. En aquest cas he après molt. L'audició de la mort de Trey Pennington va representar alguns sentiments i preguntes doloroses, que ara estic més en pau que la tardor passada.

  El que planteja sobre la pressió i les demandes és sens dubte un bon punt. L’ànima humana necessita un respir i no pot suportar massa dolor.

  Els meus pensaments i condolences van a parar a la família i amics de Trey. Que el seu llegat sigui sempre una benedicció i que tots puguin trobar aviat consol si és possible.

  • 4

   Hola Otir,

   Fa un parell d’anys vaig perdre un altre amic com aquest i va ser un toc d’atenció. També em va fer reflexionar sobre aquells dies i si tenia algun impacte en el meu comportament. Estic segur que l’herència de Trey prevaldrà com una font d’inspiració increïble. Jo també prego per la seva família i amics durant aquest terrible moment.

   Doug

 3. 5

  Acabo de conèixer Trey aquest matí a través de tuits de la comunitat de xarxes socials de DC. Molt trist. La seva mort subratlla tant que les persones amb més dolor sovint desvien el focus d'elles mateixes, si sempre animava als altres, com heu indicat aquí (i que he llegit en altres llocs). Parlo com a malalt de depressió crònica. És molt més fàcil donar suport a altres persones que demanar ajuda. És una bona manera (i realment significativa!) De sentir-se o fins i tot de semblar més fort. I vivim en una cultura tan ràpida que no sempre ens permet el temps ni la força per arribar, tan connectats com estem.

  Em sento pels seus amics i familiars, i per ell. Cal tenir un dolor inimaginable per prendre la decisió d’acabar amb la seva vida. Espero que altres persones amb estrets similars s’inspirin per arribar-hi.

  • 6

   La depressió és un assassí tan astut, Laurie. Tens molta raó en relació amb l’ajuda. De fet, diria que de vegades l’alegria d’ajudar els altres sovint ajuda a apartar l’angoixa que pateixen els altres. Si algú llegeix aquests comentaris i lluita, segur que espero que us demani ajuda. Res no és tan desesperançat ... podem obtenir ajuda i podem tornar a trobar alegria.

 4. 7

  Gran post Douglas. Hi ha 2 punts que vau fer que em preocupessin:

  1) "Tan transparents com som, seguim desenvolupant persones en línia que no sempre coincideixen amb els nostres reptes fora de línia." <= Tan cert i culpable com acusat. La ironia és que, tot i que faig això, oblido que probablement també ho siguin d’altres. Per tant, quan mireu a Facebook i veieu actualitzacions d’estat d’amics sobre tot l’èxit que experimenten, tota la “diversió” que tenen, em fa sentir encara més deprimit i avorrit, jeje.

  2) "Els meus amics fan broma amb mi per no poder trucar-me ni agafar-me". <= Jo mateix m'he posat d'acord. Fins i tot a l’hora de respondre a consultes de la vostra xarxa. La veritat és que parlar amb els amics durant la jornada laboral i respondre a algunes preguntes no és una activitat que generi ingressos. I quan es tracta d’això, realment heu de guardar el vostre temps i, sí, contractar porters per gestionar i distingir entre les consultes que necessiten la vostra atenció immediatament i les que no. Darrerament he estat restringint les trucades entrants darrerament i em sembla dur, però és una cosa que he de fer, com a solopreneur per maximitzar el meu temps i portar a casa la cansalada.

  Definitivament, sento sentir parlar de Trey Pennington. No coneixia la seva obra. De tots els tuits que llegeixo, semblava que era un noi fantàstic que va fer una gran contribució a la indústria de les xarxes socials i el màrqueting.

  • 8

   Són punts tan fantàstics, Stephanie. Em fa preguntar-me el valor que tenen aquestes xarxes de vegades. 🙂 M'alegro que siguis al meu! No dubteu a posar-vos en contacte amb vosaltres quan necessiteu que em busquin

 5. 9

  Gran post Douglas. Hi ha 2 punts que vau fer que em preocupessin:

  1) "Tan transparents com som, seguim desenvolupant persones en línia que no sempre coincideixen amb els nostres reptes fora de línia." <= Tan cert i culpable com acusat. La ironia és que, tot i que faig això, oblido que probablement també ho siguin d’altres. Per tant, quan mireu a Facebook i veieu actualitzacions d’estat d’amics sobre tot l’èxit que experimenten, tota la “diversió” que tenen, em fa sentir encara més deprimit i avorrit, jeje.

  2) "Els meus amics fan broma amb mi per no poder trucar-me ni agafar-me". <= Jo mateix m'he posat d'acord. Fins i tot a l’hora de respondre a consultes de la vostra xarxa. La veritat és que parlar amb els amics durant la jornada laboral i respondre a algunes preguntes no és una activitat que generi ingressos. I quan es tracta d’això, realment heu de guardar el vostre temps i, sí, contractar porters per gestionar i distingir entre les consultes que necessiten la vostra atenció immediatament i les que no. Darrerament he estat restringint les trucades entrants darrerament i em sembla dur, però és una cosa que he de fer, com a solopreneur per maximitzar el meu temps i portar a casa la cansalada.

  Definitivament, sento sentir parlar de Trey Pennington. No coneixia la seva obra. De tots els tuits que llegeixo, semblava que era un noi fantàstic que va fer una gran contribució a la indústria de les xarxes socials i el màrqueting.

 6. 10

  Gran post Douglas. Hi ha 2 punts que vau fer que em preocupessin:

  1) "Tan transparents com som, seguim desenvolupant persones en línia que no sempre coincideixen amb els nostres reptes fora de línia." <= Tan cert i culpable com acusat. La ironia és que, tot i que faig això, oblido que probablement també ho siguin d’altres. Per tant, quan mireu a Facebook i veieu actualitzacions d’estat d’amics sobre tot l’èxit que experimenten, tota la “diversió” que tenen, em fa sentir encara més deprimit i avorrit, jeje.

  2) "Els meus amics fan broma amb mi per no poder trucar-me ni agafar-me". <= Jo mateix m'he posat d'acord. Fins i tot a l’hora de respondre a consultes de la vostra xarxa. La veritat és que parlar amb els amics durant la jornada laboral i respondre a algunes preguntes no és una activitat que generi ingressos. I quan es tracta d’això, realment heu de guardar el vostre temps i, sí, contractar porters per gestionar i distingir entre les consultes que necessiten la vostra atenció immediatament i les que no. Darrerament he estat restringint les trucades entrants darrerament i em sembla dur, però és una cosa que he de fer, com a solopreneur per maximitzar el meu temps i portar a casa la cansalada.

  Definitivament, sento sentir parlar de Trey Pennington. No coneixia la seva obra. De tots els tuits que llegeixo, semblava que era un noi fantàstic que va fer una gran contribució a la indústria de les xarxes socials i el màrqueting.

 7. 11

  Una publicació apassionada i amb molt de cor que realment em parla. Conec les mateixes pressions com a algú que va fundar la seva pròpia agència després de la fallida del meu anterior empresari (a la construcció de cases) i un ex executiu de l'agència.

  He lluitat amb mi mateix moltes vegades intentant proporcionar-me la justificació per prendre un dia lliure; treballar menys de 13 hores cada dia, cobrar el 50è article "gratuït" que ha sol·licitat un client i fer créixer el nostre negoci. Hem crescut durant la recessió i tenim clients meravellosos, però, tot i així, les demandes són exactament com les heu exposat.

 8. 12

  Una publicació apassionada i amb molt de cor que realment em parla. Conec les mateixes pressions com a algú que va fundar la seva pròpia agència després de la fallida del meu anterior empresari (a la construcció de cases) i un ex executiu de l'agència.

  He lluitat amb mi mateix moltes vegades intentant proporcionar-me la justificació per prendre un dia lliure; treballar menys de 13 hores cada dia, cobrar el 50è article "gratuït" que ha sol·licitat un client i fer créixer el nostre negoci. Hem crescut durant la recessió i tenim clients meravellosos, però, tot i així, les demandes són exactament com les heu exposat.

 9. 13

  Douglas era un amic increïble. Dos, un gran convidat, el vaig tenir l'any passat, va ser tan amable que va ser la meva primera transmissió remota en directe i vaig sentir que cridava només per escoltar-me.

  Estic d'acord que cal tornar a marcar les expectatives de la gent.

  No estic d'acord quant a les persones que diuen que les nostres persones en línia no coincideixen amb les nostres línies fora de línia Trey era aquella persona que donava en persona també. Nosaltres, com a persones públiques, no estem disposats a posar en línia totes les nostres vides personals. Per què no és cosa de ningú?

  Què voleu que compartíssim a les nostres comunicacions socials?

  El que tinc per triar d'això és "Com estaré amb els altres per la meva relació amb Trey?"

  Seguiré sent una animadora i continuaré tenint confiança en la xarxa de manera privada durant els moments en què necessito sortir.

  El meu amor i les oracions es dirigeixen als fills de Trey, ja que sé que va ser devastador quan els meus pares es van divorciar després de 25 anys de matrimoni, només puc imaginar el dolorós que es cometi un suïcidi a causa d’un divorci.

  • 14

   Gràcies per les amables paraules, Michele. Estic d'acord que no vull que la gent conegui el meu negoci personal. D'altra banda, però, els seguidors han de saber quan els que segueixen tenen molts dels mateixos reptes (públics i privats). No hi ha tal cosa com superhome o superdona i crec que hem de tornar a marcar aquestes persones perfectes, o bé simplement ens estem mentint a nosaltres mateixos sobre "transparència", oi?

   Els amics i la família de Trey són a les meves oracions, quina terrible tragèdia.

 10. 15

  Douglas era un amic increïble. Dos, un gran convidat, el vaig tenir l'any passat, va ser tan amable que va ser la meva primera transmissió remota en directe i vaig sentir que cridava només per escoltar-me.

  Estic d'acord que cal tornar a marcar les expectatives de la gent.

  No estic d'acord quant a les persones que diuen que les nostres persones en línia no coincideixen amb les nostres línies fora de línia Trey era aquella persona que donava en persona també. Nosaltres, com a persones públiques, no estem disposats a posar en línia totes les nostres vides personals. Per què no és cosa de ningú?

  Què voleu que compartíssim a les nostres comunicacions socials?

  El que tinc per triar d'això és "Com estaré amb els altres per la meva relació amb Trey?"

  Seguiré sent una animadora i continuaré tenint confiança en la xarxa de manera privada durant els moments en què necessito sortir.

  El meu amor i les oracions es dirigeixen als fills de Trey, ja que sé que va ser devastador quan els meus pares es van divorciar després de 25 anys de matrimoni, només puc imaginar el dolorós que es cometi un suïcidi a causa d’un divorci.

 11. 16

  Gran punt Doug! Tinc moltes de les mateixes lluites. Sempre em diuen que necessito fer més en línia, però la majoria de dies estic bastant ocupat només per fer la feina del meu client. Intenteu-ho com puguem, ningú no és perfecte, de manera que, on brilleu en un lloc, és probable que tingueu defectes en altres. És molt trist el que li va passar a Trey. La nostra vida familiar personal és molt més important que la nostra extensa xarxa i, quan la fundació es fa inestable, es pot sentir fàcilment que tot s’ensorrarà. Benediccions a vosaltres! Les meves simpaties a tota la família i amics de Trey.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.