#Tweetsgiving i #indytweetsgiving feliços

4445_1006615424545_1799710283_8882_807359_n.jpg Mentre miro enrere l’últim any, no és res menys que increïble. Acció de gràcies no és realment cap festa sense haver d’agrair abans a Déu ... gràcies Déu! Aquest any m’heu beneït realment a mi i a la meva família. El meu fill i la meva filla són els millors regals que he rebut a la meva vida. No sempre sóc el millor pare del món, de vegades perdo oportunitats a causa dels negocis, però no em pot treure el sentiment. Si demà ho perdés tot, els meus fills continuarien tenint un somriure a la cara.

Gràcies Amics

Aquest any vaig començar a escriure una llista de persones i empreses per agrair i, sincerament, em va espantar ... després d’uns 50, vaig començar a suar que oblidaria algú. Hi ha un grup bàsic d’amics amb els que treballo, que he d’esmentar, inclòs Adam Small Connective Mobile, Mark Ballard de Ànec mallard i Jason Carr de La Bean Cup. Vaig treballar amb aquests nois cada dia durant els últims mesos i em van animar, em van costar molt i em van animar a fer més grans i millors. Envolta’t de bona gent i sempre tindràs èxit.

PD: Mark torna a San Diego després de l'acció de gràcies. Mark trobarà a faltar i em sap greu que no poguem aconseguir el seu negoci i tenir èxit aquí a Indianapolis ... ha estat un any difícil per a massa.

Gràcies, lectors!

Com sempre, un bloc no és un mitjà a menys que la gent escolti i participi. Estic agraït pel lector que creix contínuament Martech Zone i per als nous bloggers que han proporcionat algunes publicacions de qualitat i diferents veus aquí.

Gràcies companys

No puc fer aquesta publicació sense donar les gràcies a Chris Baggott i Compendi. No hauria pogut llançar aquest negoci sense el suport que m’han proporcionat. Gràcies a Kyle Lacy per la introducció a Wiley, que posteriorment s'ha convertit en el llibre que estic escrivint. I, per descomptat, gràcies a Chantelle Flannery per ajudar-me a escriure el llibre.

I finalment

Gràcies a Ryan Cox qui va fer arribar aquesta idea a la gent per recaptar diners per a #tweetsgiving. TweetsGiving és una celebració global que busca canviar el món a través del poder de l’agraïment.

24 de novembre? El 26 de 2009, aquest esdeveniment de 48 hores creat per Epic Change sense ànim de lucre dels Estats Units animarà els participants a expressar el seu agraïment mitjançant eines en línia i en esdeveniments en directe. Els convidats seran convidats a donar una causa comuna als esdeveniments celebrats a tot el món en honor de la gent i coses que els agraeixin.

Per aquells de vosaltres a Indianàpolis, passeu per aquí Scotty's Brewhouse aquesta nit al centre d'Indianapolis, on es recaptaran alguns diners.

5 Comentaris

  1. 1

    Moltes gràcies per participar Doug! Com heu dit, en primer lloc agraïm a Déu. Però, tan important, els fruits de la nostra creença en Déu i el treball dur ens demostren contínuament per què som tan beneïts i hem d’agrair-los. Agraeixo la vostra amistat, el vostre suport i més suport amb #indytweetup #indytweetsgiving #tweetsgiving Sou un home entre nois i us agraeixo molt!

  2. 2
  3. 3

    Sóc company de bloc a la campanya #tweetsgiving d’aquest any. M’ha agradat molt la teva publicació, sobretot la foto teva amb els teus fills. Sembla que estiguin bastant orgullosos del seu pare! Espero que tingueu una meravellosa acció de gràcies!

  4. 4

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.