Els anuncis amb enllaços de text destronen Google Adsense (al meu bloc)

dòlargoogle Adsense ha estat el principal mitjà d’ingressos publicitaris al meu bloc des dels seus inicis. també tinc Commission Junction anuncis al meu canal RSS, Kontera publicitat contextual a les meves publicacions i Anuncis d'enllaç de text. També faig ressenyes a través de Revisa’m i també obtenir algun que altre Starbucks donació mitjançant PayPal. Vaja!

En un bon mes, podríeu baixar 300 dòlars, lluny del 10 $ + que John Chow tira cap avall, però segueix sent respectable al meu parer. Notareu que la meva pàgina principal està pràcticament neta de tota publicitat. Podria posar-hi anuncis a tot arreu, però no vull enviar anuncis als visitants que tornin al meu lloc una i altra vegada. Més aviat, faig servir els anuncis per a persones que em troben indirectament, mitjançant cerques i referències.

Google Adsense era, amb diferència, la meva font d’ingressos més gran ... fins ara. Anuncis d'enllaç de text Tanmateix, he derrocat oficialment els meus ingressos de Google Adsense. Al maig, vaig guanyar un parell de dòlars. Al juny, vaig coincidir amb els ingressos aproximats que subministrava Adsense, però no en tenia Google Adsense optimitzat. Però al juliol, vull aportar aproximadament el doble amb els anuncis amb enllaços de text que amb Adsense. Vaja.

Clau per a Anuncis d'enllaç de text l'èxit és que s'ha creat per a un bloc, no per a un lloc web. Fins i tot subministren un connector per als usuaris de WordPress perquè sigui encara més fàcil. Els anunciants poden comprar "publicacions" en lloc de paraules. Això és una comoditat increïble, tant per a bloggers com per a anunciants. Si escriviu una publicació sobre un tema determinat, no és fantàstic comprar un tema que sabeu que admet el vostre producte? Oportunitat bastant sorprenent.

8 Comentaris

 1. 1

  El meu lloc existeix des de fa 3 mesos, però ha viscut entre les actualitzacions de Google PageRank. Val la pena sol·licitar un compte d'editor o he d'esperar a la propera actualització de Google PageRank?

  He sabut que TLA revalua els llocs que no s’aprovaven inicialment, però també he sentit que el procés pot durar realment llarg temps.

  Gràcies,

  -
  Boig

  • 2

   Sincerament, no pagaria pel compte de l'editor, m'esperaria. Mentrestant, podeu utilitzar-loAdministradors de Google per assegurar-vos que el vostre lloc estigui en regla. Sí a TLA, però no estic segur de la cronologia. Vaig llegir aquest post on el blogger va aprovar el seu lloc. Irònicament, realment no aconseguia el trànsit que necessitava per guanyar-se bé. Em concentraria a generar més trànsit. M’agrada fer-ho a través de ràfegues de comentaris sobre altres blocs que mai no he visitat. Afegeixo a la conversa, no només dic "Ei!". 🙂 Crec que la majoria de bloggers visiten els seus comentaristes. Obteniu aquest trànsit i tot seguirà!

 2. 3
  • 4

   No crec que els subscriptors de feedburner siguin un dels criteris, tinc 6 subscriptors i hi vaig entrar :).
   Tanmateix, el meu pagerank és 4, així que potser per això vaig entrar ...
   Algú té una idea si podeu utilitzar TLA i Google Adsense junts?

 3. 5
 4. 6
 5. 8

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.