Technorati llança la pàgina d'eines ... amb algunes eines interessants.

Dorion Carroll m'acaba d'escriure des de Technorati i han "reequipat" la pàgina d'eines de Blogger amb un llançament suau d'algunes noves eines de blocs Technorati. Ja sabeu que sóc una femella Technorati.

La pàgina està molt ben dissenyada i inclou el llançament d’algunes noves eines, inclòs el connector Technorati Authority. He modificat el meu lloc i estaré actiu d'aquí a uns minuts. (Es troba sota el meu connector de classificació de la barra lateral).

Vaig escriure el Connector de classificació de Technorati per a WordPress fa unes setmanes. Vaig fer servir moltes tecnologies per fer l’escriptura del connector una mica més fàcil (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, etc.), de manera que he aconseguit alguns canvis que no funcionen amb molts hosts.

Si la vostra gent simplement es traslladés a un bon amfitrió, no us hauríeu de preocupar. 😉

Els lectors del meu lloc poden obtenir 12 mesos d’allotjament GRATU .T! Colpeja la part inferior del meu Quant a la pàgina durant 12 mesos gratis amb el meu amfitrió.

7 Comentaris

 1. 1
  • 2

   Gràcies! No ho hauria pogut fer sense tots vosaltres. Necessito alguns objectius nous, el meu objectiu era 5,000 aquest any. No em vaig adonar que a mesura que creixeu en acceptació, el vostre rang creix més ràpidament a mesura que pugeu. Suposo que un cop heu entrat entre els 500 primers, comença a frenar de nou.

   Esperem que ho descobrim tots dos!

   Doug

 2. 3
 3. 5

  Vaig venir per aquest lloc a causa del vostre connector Technorati i em vaig interessar pels comentaris publicats. Així que vaig decidir subscriure-m’hi i veure cap a on va. Gràcies per ara ...

  ... Dave

 4. 7

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.