Technorati llança la pàgina d'eines ... amb algunes eines interessants.

Dorion Carroll m'acaba d'escriure des de Technorati i han "reequipat" la pàgina d'eines de Blogger amb un llançament suau d'algunes noves eines de blocs de Technorati. Vosaltres sabeu que sóc una femella Technorati.

La pàgina està dissenyada de manera molt més agradable i inclou el llançament d’algunes eines noves, inclòs el connector Technorati Authority. He modificat el meu lloc i estaré actiu d'aquí a uns minuts. (Es troba sota el meu connector de classificació de la barra lateral).

Vaig escriure el Connector de classificació de Technorati per a WordPress fa unes setmanes. Vaig fer servir moltes tecnologies per fer l’escriptura del connector una mica més fàcil (cURL, PHP5, SimpleXML, WP-Cache, etc.), de manera que he aconseguit alguns canvis que no funcionen amb molts hosts.

Si la gent simplement es mudés a un bon amfitrió, no us hauríeu de preocupar. 😉

Els lectors del meu lloc poden obtenir 12 mesos d’allotjament GRATU .T! Colpeja la part inferior del meu Quant a la pàgina durant 12 mesos gratis amb el meu amfitrió.

7 Comentaris

 1. 1
  • 2

   Gràcies! No ho hauria pogut fer sense tots vosaltres. Necessito alguns objectius nous, el meu objectiu era 5,000 aquest any. No em vaig adonar que a mesura que creixes en acceptació, el teu rang creix realment més ràpidament a mesura que puges. Suposo que un cop entres als 500 primers, comença a disminuir de nou.

   Esperem que tots dos ho descobrim!

   Doug

 2. 3
 3. 5

  Vaig passar per aquest lloc a causa del vostre connector de Technorati i em vaig interessar pels comentaris publicats. Així que vaig decidir subscriure'm i veure on va. Gràcies per ara…

  … Dave

 4. 7

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.