Dificultats tècniques, espereu

Les darreres nits he tingut unes hores de son ja que he estat enterrat a WordPress, PHP, connectors i JavaScript creant un nou tema per a WordPress per a una empresa i després intentant recuperar els meus arxius. També estic ajudant a una altra empresa a llançar un nou Mashup en línia (acabo de fer un parell de gràfics, va fer un mashup molt divertit del que sabreu parlar molt aviat!)

Pel que fa a la meva pàgina d'arxiu, aparentment he modificat el meu tema fins ara que ja no funciona tal com es va dissenyar originalment amb el Squible tema beta. No tinc ni idea de quan ho vaig fer, però ja fa poques setmanes que no funciona. (Psst ... Ei nois Squible ... llança alguna cosa aviat ... has estat beta per sempre!)

Si us plau, esperi

He provat una gran quantitat de connectors de WordPress per als arxius. Alguns d’ells eren força fascinants, com el Complement de cronologia semblant. Ahir a la nit el tenia en funcionament, però vaig descobrir que es van carregar TOTS els missatges d’un sol cop. Argh.

Tinc més de 300 publicacions en aquest lloc, de manera que es crearia una sol·licitud de fitxer monstre per a totes les persones que hagin visitat. He modificat força el codi per crear un mecanisme de memòria cau. Això va eliminar tots els fitxers de la base de dades, però encara quedava massa de gestionar per carregar per a cada subscriptor. Idealment, el connector hauria d’utilitzar un mecanisme que utilitza el fitxer Símil Programes per anar a recuperar els esdeveniments a mesura que es mou la línia de temps. L’esperaré!

L'altre problema amb el complement de línia de temps Simile i molts dels altres connectors que vaig trobar va ser que els esdeveniments es van carregar dinàmicament mitjançant JavaScript / Ajax. Aquesta és una manera terrible de construir un arxiu per al vostre bloc perquè els rastrejadors dels motors de cerca arribaran a un carreró sense sortida.

Com a resultat, crec que construiré el meu propi. Estic jugant amb algunes idees sobre com en aquest moment ... possiblement una bona acció de tipus arbre d'un any a un altre, per publicar. Ho veure'm. Aquest cap de setmana estic fent molta feina temàtica per a un altre projecte, així que hi tornaré.

Mentrestant, és possible que al meu lloc hi falten algunes visites, ja que els arxius no es rastregen. Tanmateix, recuperarem aquests èxits. Si us plau, esperi.

One comment

  1. 1

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.