Les meves targetes de blocs han arribat!

bloc

Un cop he acabat de parlar a les conferències, sovint em demanen una targeta de presentació per part de la gent. Targeta de negocis? Per a un blogger? Amb tres conferències en els propers mesos, vaig decidir donar-me el pas i, de fet, fer algunes targetes de visita. No estic segur de quants negocis he pogut perdre després que algú sortís i no recordés qui era.

Les cartes han arribat avui i crec que tenen un aspecte fantàstic:

Martech Zone Targetes de visita

Les cartes van ser fetes per VistaPrint, és la cinquena o la sisena vegada que faig negocis amb ells. Ofereixen targetes de visita simples amb alguns dissenys típics gratuïts, o bé podeu fer-ho tot. Vaig optar per dissenyar la meva pròpia imatge de fons que tenien en estoc. Tinc una part frontal brillant i una part posterior en blanc i negre. Un consell de format ... mitjançant el seu editor en línia, podeu posar una capa sobre una altra. Al títol del meu bloc i URL, Faig servir un tipus de lletra blanc sobre negre perquè destaqui amb el fons blau.

Amb l’enviament, em va costar uns 50 dòlars per 500 targetes. No crec que sigui massa dolent! Es pagaran per ells mateixos amb la primera persona que es recordi de mi. 🙂

Una vegada em van fer unes cartes per al meu pare i els van tallar una paraula. Tot seguit em vaig posar en contacte VistaPrint, van fer corregir un nou conjunt i van passar la nit al meu pare. Estic molt impressionat pel seu servei.

Assegureu-vos d'atrapar-me al Conferència B2B de Marketing Profs que ve a Chicago! Estaré al tauler de blocs. Passa per aquí i estaré segur de donar-te la meva targeta.

5 Comentaris

 1. 1

  Hi Doug. I see that you have also upgraded your banner and logo. It looks great. How did you do it?

  It’s good to hear you are busy doing the conference thing. I haven’t public spoken in 10 years and I’m feeling a little nervous about Blog World. Any suggestions?

  Cheers bro!

  …BB

  • 2

   Hi Bloke!

   Thanks re: the banner. I did it using Adobe Illustrator and Photoshop. Photoshop on the headshot, Illustrator on the Text. I’ve been messing with both applications for a few years now, there’s a pretty steep learning curve (I’m really not good at Photoshop at all!). If you decide to go that route, keep an eye on Bittbox – there are great tips, freebies and tutorials over there.

   The conference thing is something that gets me both nervous and excited. I think it’s easier for bloggers since we ‘practice’ speaking everyday on the site. Key to any public speaking is knowing your material – and how knows a blog better than a blogger?!

   Speaking comfortably comes with time. Think about each answer before you start talking – that helps quite a bit. Sometimes I repeat the question for everyone and that gives me time to put a thought together. I find that I babble and mess up more if I just try to immediately shoot from the hip.

   Good luck! This is fun stuff!
   Doug

 2. 3
 3. 5

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.