Parla’m amb TokBox

vídeo de Matt Griffith

Sóc un geek de màrqueting, de manera que m’emociono quan apareix una nova tecnologia que pot ajudar els meus clients. Passo hores registrant-me i provant nous serveis. penso TokBox pot ser la meva nova eina favorita.vídeo de Matt Griffith

El meu advocat em va introduir al servei. ( Sí, ho tinc un advocat, i millor encara, és un advocat expert en tecnologia). Li vaig enviar un contracte per revisar-lo i, en lloc d’enviar-me un document llarg de 2 a 3 pàgines, que no llegiré de cap manera, em va enviar aquest vídeo. En parlar amb Matt, va admetre que no utilitzaria aquesta eina amb tots els clients. Alguns clients prefereixen o necessiten un document escrit, però per a aquells que no ho fan és una manera ràpida i eficient de comunicar-se.

Des del punt de vista de la prestació de serveis, la gravació del vídeo era més ràpida i, després, escrivia o esperava que una secretària escrivís una resposta, de manera que vaig obtenir la meva resposta en un format que em va agradar i Matt va poder passar al seu proper client.

TokBox té diverses funcions que m'han agradat molt:

  • És gratuït: sí, hi ha actualitzacions i funcions avançades disponibles per un suplement, però el paquet base és bastant complet
  • Puc respondre amb trucades de vídeo, veu, correu electrònic o telèfon des de la mateixa pantalla
  • Les funcions de xat de veu i de vídeo estan disponibles a un preu raonable: 9.99 dòlars al mes per als xats petits. 18.99 dòlars per un xat amb més de 200 persones. Aquesta és una alternativa rendible als seminaris web

Per què estic tan emocionat amb això?

  • Sóc xerraire, no escriptor, de manera que això és realment atractiu per a mi com a forma de comunicar-me amb els clients potencials i els clients.
  • Estic desitjant incloure el vídeo com a part de les nostres campanyes de degoteig existents, on alternarem vídeo, àudio i correu electrònic tradicional
  • La interfície d'usuari és extremadament senzilla tant per a l'anunciant com per als seus clients. Vaig rebre un simple correu electrònic, vaig fer clic a l’enllaç i es va iniciar el programa. No requeria cap experiència i per a alguns dels meus clients, sense experiència és fonamental.

Què podeu fer amb TokBox? Crec que la resposta depèn de la vostra imaginació. Si el feu servir, m'encantaria veure mostres del que feu.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.