Vídeos de màrqueting i vendesMàrqueting per a mòbils i tauletes

Deixeu d'escriure per als motors de cerca

LectorsLa meva plantilla de WordPress està optimitzada per als motors de cerca. Vaig estructurar acuradament la meva plantilla després d’haver après bastants consells de molta gent. S'ha modificat tot, des de títols de pàgines fins a etiquetes, per treure'n tot el que pugui.

Optimitzar la meva plantilla de bloc funciona: pràcticament el 50% dels meus visitants provenen de motors de cerca, principalment de Google. Tot i que el meu bloc està optimitzat per als motors de cerca, SEO els experts observaran que les meves publicacions no ho són.

No repeteixo el títol de les meves primeres frases. No faig servir una gran quantitat d'enllaços a les meves publicacions. No vinculo sovint a les meves pròpies publicacions tret que siguin realment relatives. Després d’haver llegit un munt de SEO articles, podria escriure una llista de comprovació dels articles que hauria fer amb cada publicació.

No ho faré perquè no escric per a motors de cerca, sinó per a lectors. Simplement sembla insincer canviar l'estil del meu diàleg perquè algunes aplicacions de programari d'un rastrejador web puguin obtenir la meva informació i indexar els meus articles per a cerques de paraules clau. No m'importa si el motor de cerca em pot trobar més fàcil ... M'importa que el lector gaudeixi de les meves publicacions al bloc.

Com que fa temps que llegeixo aquests articles, realment puc notar quan ho fan altres bloggers. Només una paraula d’advertència per a aquells bloggers: jo omet la lectura moltes de les teves publicacions a causa d’això. De vegades, fins i tot deixo de subscriure’m.

Una altra manera d’explicar-los a aquests bloggers és mitjançant els seus comentaristes ... tendeix a veure diferents comentaristes cada setmana que aneu al seu blog. No hi ha converses ... només un comentari aquí i allà i els lectors mai no tornen. M’agrada molt tornar a veure a la mateixa gent al meu bloc una i altra vegada. M’he convertit en amic de molts dels meus visitants, tot i que mai no els he conegut personalment.

Aquells de vosaltres que teniu formació en màrqueting directe sabeu que la investigació en qualsevol mitjà us indica que és més difícil obtenir nous lectors que mantenir-ne els existents. És una estratègia autoderrota quan escriviu per crear una ubicació de motor de cerca, però els vostres lectors no gaudeixen ni s’adhereixen al vostre bloc. Heu de continuar optimitzant i ajustant per obtenir més visites dels motors de cerca.

No escriviu per a motors de cerca. Escriviu per als vostres lectors.

Douglas Karr

Douglas Karr és el fundador del Martech Zone i reconegut expert en transformació digital. Doug és un Ponent públic principal i màrqueting. És el vicepresident i cofundador de Highbridge, una empresa especialitzada en ajudar les empreses empresarials a transformar digitalment i maximitzar la seva inversió tecnològica mitjançant tecnologies Salesforce. Ha desenvolupat estratègies de màrqueting i productes digitals per a Dell Technologies, GoDaddy, Salesforce, Tendències webi SmartFOCUS. Douglas també és l'autor de Blogs corporatius per a maniquís i coautor de El llibre dels millors negocis.

19 Comentaris

 1. Sovint no enllaço a les meves publicacions tret que sigui realment relatiu.

  Gairebé mai no enllaço a les meves publicacions. Això és perquè la majoria de vegades, les meves publicacions sembla que no es succeeixen. Solen ser només sobre el tema del moment, sense tenir cap connexió (o poca, si n'hi ha) amb publicacions anteriors.

 2. Vaig començar un bloc i vaig pensar que anava a fer això mateix, escriure per obtenir classificacions de pàgines i tal, després quan vaig començar a escriure, em va semblar que no era jo... Perquè no ho era! Llavors vaig dir que si ho faria seria en els meus termes i no en els altres. Fa només un mes que estic blogueant i m'agrada el fet que estic construint relacions i no enllaços!

  1. Gràcies, Latimer! Vaig anar al teu bloc (crec que tenim un amic en comú: JD de Negre al negoci. El vostre bloc està escrit molt atentament... toqueu una sèrie de temes realment explosius, però proporcioneu respectuosament la vostra part de l'argument i deixeu el tema obert per a la discussió.

   He llegit molts articles a la blogosfera sobre el que ets hauria estar fent... i francament crec que la majoria és BS És molt com dir-li a algú com ho fan hauria tenir una conversa amb un desconegut.

   Gràcies per passar per aquí i comentar!
   Doug

 3. Doug,

  Només volia fer-te saber que m'ha agradat molt el que has dit en aquest post. Acabo de començar el meu bloc fa una mica més d'un mes i estic aprenent constantment a fer-ho, així que el vostre consell m'ajuda molt perquè sona cert. Tot i que amb prou feines hi he estat ni un minut, he hagut de lluitar contra la temptació de fer qualsevol cosa per augmentar el recompte. És com una addicció al crack o alguna cosa així, saps? MÉS lectors, simplement he de tenir MÉS LECTORS.

  Però ara llegeixo el teu missatge i em torna tot, com aquella veu petita que tinc captiva al fons de la meva ment. El castigat per tenir sentit. "Parla el que saps, digues-ho com ho dius, i vindran".

  Amb disculpes, per descomptat, a "Field of Dreams".

 4. Gràcies, Keith. Crec que tothom (fins i tot fora dels blocs) busquen reconeixement. També em trobo escrivint de vegades preguntant-me com afectarà el meu SEO, enllaços, diggs, etc. Un dels motius pels quals vaig escriure aquesta publicació va ser per mantenir jo mateix a la fila també!

 5. Keith,

  Bon post. Intento no escriure per a cercadors, però he de reconèixer que hi penso. En alguns dels títols de les meves publicacions (si està relacionat amb un esdeveniment important), ho dic perquè els motors de cerca puguin recollir-lo. No ho faig perquè pugui tenir un gran nombre de visitants al lloc (tinc altres maneres d'alimentar el meu ego). Ho faig perquè vull que la gent llegeixi el que tinc a dir. Esperem que tornin i participin en la discussió. Fer blocs és divertit. Conec gent fantàstica i aprenc molt en el procés.

  1. Paula,

   Hi ha alguna possibilitat que et pugui desafiar a fer una demostració així? No dubto que no sigui possible, crec que probablement hi ha maneres de fer les dues coses. Tanmateix, no puc identificar cap exemple. (Potser és perquè l'autor va fer un bon treball utilitzant ambdues tècniques.)

   M'encantaria veure una publicació aleatòria que estigui ben escrita i comparar-la amb una publicació ben escrita I que utilitzi tècniques per als motors de cerca.

   Gràcies!
   Doug

 6. Hola Doug -

  Amb el risc de semblar totalment autofelicitat, aquí teniu una peça que vaig crear que està rebent un bon trànsit de motors de cerca i que també va agradar als meus lectors habituals:

  Regles de polsera sense queixes: t'hi compleixes?

  En tinc uns quants com aquests: només a Déu sigui la glòria!

  Tot i que admeto que sé què vols dir, de vegades m'estorzo més a favor del SEO que els meus lectors habituals, però m'alegro que els meus lectors habituals segueixin tornant perquè els agraden.

  És com si estic amb TheThinkingBlog.com d'Ilker Yoldas: El segueixo llegint perquè m'agrada ell, perquè pogués escriure SEO i jo encara hi seria com a lector habitual!

  Cuida't i gràcies per respondre,
  Paula

  1. Gràcies, Paula. Tant de bo, ho prenguis de la manera correcta, però crec que vas ajudar a donar suport a la meva premissa. La teva menció de "braçalet sense queixes" diverses vegades en els primers passatges simplement no sona veritat; diu que el SEO era la prioritat en lloc de com si estiguessis parlant amb mi.

   La publicació és genial, si us plau, no em prenguis malament. Però d'aquí a 5 anys quan els motors de cerca puguin difondre dades d'actualitat sense necessitat d'escriure-hi, seria aquest un mitjà natural per escriure una publicació?

   Irònicament, vaig anar a aquesta publicació al bloc Thinking i el primer paràgraf té 21 enllaços gratuïts per a enllaços profunds al seu bloc. Aquests enllaços són exclusivament per a motors de cerca, no per a tu ni per a mi.

   Amb el degut respecte!
   Doug

 7. Sense ofensa; gràcies per llegir el meu post.

  I sí, és clar que no ho faria repetir i en negreta frases importants de SEO si no volgués que la gent els trobés.

  Per desgràcia, aquesta és la vida d'un SEO'er...

  Em pregunto com canviarà tot el joc SEO-Google en el futur.

  Hauria de ser un viatge fascinant...

 8. Només has de llegir aquesta publicació i quina oportú. Vaig sortir d'una reunió la setmana passada en què un company va respondre a una insinuació que els nostres llocs web no són fàcils de llegir dient que "aquestes pàgines no són per als lectors. Aquestes pàgines són per als cercadors”. Em va fer gratar-me el cap que havíem arribat tan lluny pel camí de l'optimització que algú PREFEREIX que les pàgines no les llegeixin els humans. Em fa volar la ment. Optimitzar tant com puguis mentre la creació de contingut informatiu sembla ser una idea estrangera. No cal dir que he enviat aquesta publicació a algunes persones de la meva empresa.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Articles Relacionats