Deixeu d'escriure per als motors de cerca

LectorsLa meva plantilla de WordPress està optimitzada per als motors de cerca. Vaig estructurar acuradament la meva plantilla després d’haver après bastants consells de molta gent. S'ha modificat tot, des de títols de pàgines fins a etiquetes, per treure'n tot el que pugui.

Optimitzar la meva plantilla de bloc funciona: pràcticament el 50% dels meus visitants provenen de motors de cerca, principalment de Google. Tot i que el meu bloc està optimitzat per als motors de cerca, SEO els experts observaran que les meves publicacions no ho són.

No repeteixo el títol de les meves primeres frases. No faig servir una gran quantitat d'enllaços a les meves publicacions. No vinculo sovint a les meves pròpies publicacions tret que siguin realment relatives. Després d’haver llegit un munt de SEO articles, podria escriure una llista de comprovació dels articles que hauria fer amb cada publicació.

No ho faré perquè no escric per a motors de cerca, sinó per a lectors. Simplement sembla insincer canviar l'estil del meu diàleg perquè algunes aplicacions de programari d'un rastrejador web puguin obtenir la meva informació i indexar els meus articles per a cerques de paraules clau. No m'importa si el motor de cerca em pot trobar més fàcil ... M'importa que el lector gaudeixi de les meves publicacions al bloc.

Com que fa temps que llegeixo aquests articles, realment puc notar quan ho fan altres bloggers. Només una paraula d’advertència per a aquells bloggers: jo omet la lectura moltes de les teves publicacions a causa d’això. De vegades, fins i tot deixo de subscriure’m.

Una altra manera d’explicar-los a aquests bloggers és mitjançant els seus comentaristes ... tendeix a veure diferents comentaristes cada setmana que aneu al seu blog. No hi ha converses ... només un comentari aquí i allà i els lectors mai no tornen. M’agrada molt tornar a veure a la mateixa gent al meu bloc una i altra vegada. M’he convertit en amic de molts dels meus visitants, tot i que mai no els he conegut personalment.

Aquells de vosaltres que teniu formació en màrqueting directe sabeu que la investigació en qualsevol mitjà us indica que és més difícil obtenir nous lectors que mantenir-ne els existents. És una estratègia autoderrota quan escriviu per crear una ubicació de motor de cerca, però els vostres lectors no gaudeixen ni s’adhereixen al vostre bloc. Heu de continuar optimitzant i ajustant per obtenir més visites dels motors de cerca.

No escriviu per a motors de cerca. Escriviu per als vostres lectors.

19 Comentaris

 1. 1
 2. 2

  Sovint no vinculo a les meves pròpies publicacions tret que sigui realment relativa.

  Gairebé mai enllaço a les meves pròpies publicacions. Això es deu al fet que la majoria de les vegades les meves publicacions no semblen seguir-se. Solen tractar-se només del tema del moment, sense tenir cap connexió (o poca, si n’hi ha) amb publicacions anteriors.

 3. 3

  Vaig començar un bloc i vaig pensar que anava a fer això, escriure per obtenir un rang de pàgines, etc., quan vaig començar a escriure em va semblar que no era jo ... Perquè no! Aleshores vaig dir que si ho faria, seria segons els meus termes i no amb altres. Fa només un mes que faig blocs i m’agrada el fet de construir relacions i no enllaços.

  • 4

   Gràcies, Latimer! Acabo d’acabar al vostre bloc (crec que tenim un amic en comú: JD de Negre al negoci. El vostre bloc està escrit molt reflexivament ... toqueu una sèrie de temes realment explosius, però, amb respecte, proporcioneu el vostre punt de vista i deixeu el tema obert per a la discussió.

   He llegit molts articles a la blogosfera sobre el que és tu hauria estar fent ... i francament crec que la majoria és BS És molt com explicar a algú com ho fan hauria mantenir una conversa amb un desconegut.

   Gràcies per passar per aquí i comentar!
   Doug

 4. 5
 5. 6

  Doug,

  Només volia fer-vos saber que m’ha agradat molt el que heu dit en aquest post. Acabo de començar el meu bloc fa poc més d’un mes i estic aprenent constantment com fer això, de manera que els vostres consells m’ajuden perquè sonen reals. Tot i que amb prou feines hi he estat un minut, he hagut de lluitar contra la temptació de fer qualsevol cosa per enfrontar-me al recompte. És com una addicció al crack o alguna cosa així, saps? MÉS lectors, simplement he de tenir MÉS LECTORS.

  Però ara llegeixo el vostre missatge i tot em torna, com aquella veu petita que em quedava captiva al fons de la ment. El castigat per tenir sentit. "Parla el que saps, digues-ho com tu ho dius i vindran".

  Amb disculpes, per descomptat, a "Camp dels Somnis".

 6. 7

  Gràcies, Keith. Crec que tothom (fins i tot fora dels blocs) busca reconeixement. També em trobo escrivint preguntant-me de quina manera afectarà el meu SEO, els meus enllaços, els meus comentaris, etc. Una de les raons per les quals vaig escriure aquest post va ser mantenir jo mateix en línia també!

 7. 8

  Keith,

  Bon missatge. Intento no escriure per als motors de cerca, però he de reconèixer que hi penso. En alguns dels títols de les meves publicacions (si està relacionat amb un esdeveniment important), tinc la paraula perquè els motors de cerca puguin recollir-los. No ho faig per poder tenir un gran nombre de visitants del lloc (tinc altres maneres d'alimentar el meu ego). Ho faig perquè vull que la gent llegeixi el que he de dir. Esperem que tornin i participin en el debat. Fer blocs és divertit. Conec gent fantàstica i aprenc molt en el procés.

 8. 9
  • 10

   Paula,

   Alguna possibilitat que pugui desafiar-vos a fer una demostració d’aquest tipus? No dubto que no sigui possible; crec que probablement hi ha maneres de fer les dues coses. Tot i això, no puc identificar cap exemple. (Potser això es deu al fet que l'autor va fer una feina tan bona d'utilitzar les dues tècniques.)

   M'encantaria veure una publicació aleatòria que estigui ben escrita i la comparés amb una publicació que estigui ben escrita I que utilitzi tècniques per als motors de cerca.

   Gràcies!
   Doug

 9. 11

  Ei Doug -

  Amb el risc de semblar totalment felicitatiu, heus aquí una peça que he creat i que està aconseguint un bon trànsit de motors de cerca i que els meus lectors habituals també han gaudit:

  Normes sobre les polseres sense queixa: us hi heu adherit?

  En tinc uns quants així: només a Déu sigui la glòria!

  Tot i que reconec que sé el que voleu dir, de vegades m’inclino més a favor del SEO que els meus lectors habituals, però m’alegro que els meus lectors habituals continuïn tornant perquè m’agraden.

  És com si estigués TheThinkingBlog.com d’Ilker Yoldas: Segueixo llegint-lo perquè m'agrada, perquè pogués escriure SEO i continuaria sent el seu lector habitual.

  Tingueu cura i gràcies per respondre,
  Paula

  • 12

   Gràcies, Paula. Amb sort, ho preneu correctament, però crec que heu ajudat a donar suport a la meva premissa. La vostra menció de "polsera que no es queixa" diverses vegades als primers passatges no sona realment: es diu que el SEO era la prioritat en lloc de com em parlàveu.

   La publicació és fantàstica, si us plau, no m’equivoqueu. Però d'aquí a cinc anys, quan els motors de cerca puguin difondre dades d'actualitat sense necessitat d'escriure-hi, seria un mitjà natural per escriure un missatge?

   Irònicament, hi vaig anar aquest post al bloc de pensament i el primer paràgraf té 21 enllaços gratuïts per enllaçar profundament al seu bloc. Aquests enllaços són exclusivament per a motors de cerca, no per a vosaltres i per a mi.

   Amb el degut respecte!
   Doug

 10. 13

  No es comet cap ofensa; gràcies per llegir el meu missatge.

  I sí, per descomptat que no ho faria repetiu i enrevesteu frases SEO importants si no volia que la gent els trobés.

  Per desgràcia, tal és la vida d'un SEO'er ...

  Em pregunto com canviarà tot el joc SEO-Google en el futur.

  Ha de ser un viatge fascinant ...

 11. 15

  Només heu de llegir aquest post i el puntual. Vaig sortir d’una reunió la setmana passada en què un company va respondre a una insinuació que els nostres llocs web no són fàcils de llegir en dir que “aquestes pàgines no són per als lectors. Aquestes pàgines són per als motors de cerca ”. Em va fer gratar-me el cap que havíem aconseguit tan lluny el camí de l’optimització que algú PREFEREIX que les pàgines no siguin llegides pels humans. Em bufa la ment. Optimitzar tot el que pugui mentre es crea contingut informatiu sembla una idea estranya. No cal dir que vaig enviar aquest missatge a algunes persones de la meva empresa.

Què et sembla?

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.